نسیم گیلان
آماده باش گیلان برای مقابله با هنجار شکنان چهارشنبه آخر سال
شنبه 25 اسفند 1403 - 19:31:19
نسیم گیلان - هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت : نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر گیلان در همه بحران ها در کنار مردم است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه احتمال وقوع حوادث چهارشنبه آخر سال وجود دارد، گفت : لذا نیروهای امدادی با تجهیزات کامل در آماده باش قرار دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

نسیم گیلان

سلیمی از عموم مردم خواستار شد که چهارشنبه آخر سال را تبدیل به چهارشنبه سوزی نکنید.

نسیم گیلان

شهرام مومنی، رییس سازمان آتش نشانی رشت گفت: آموزش و آگاه‌سازی عمومی یکی از عوامل پرنقش در کاهش حوادث ناشی از استفاده مواد محترقه و خطرناک در مراسمات چهارشنبه سوری است.
وی با بیان اینکه، برگزاری کمپین‌های آموزشی پیش از ایام چهارشنبه‌سوری برای افزایش آگاهی شهروندان درباره خطرات استفاده از مواد محترقه، نارنجک‌های دست‌ساز و آتش‌بازی غیرمجاز با هدف‌ گروه‌های پرخطر و تمرکز بر آموزش کودکان و نوجوانان در مدارس و محلات برای کاهش رفتارهای پرخطر قطعا بسیار موثر است افزود: آمارهای حوادث استفاده از مواد محترقه و آتش زا نشان می دهد که سال گذشته منجر به مصدومیت و فوتی در کشور و استان شده است.

نسیم گیلان

نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی گیلان هر یک با تاکید بر اینکه با هنجار شکنان آخر سال برخورد جدی می شود خواستار همکاری عموم مردم در راستای رعایت نکات ایمنی چهارشنبه آخر سال شدند .

http://www.gilan-online.ir/fa/News/807563/آماده-باش-گیلان-برای-مقابله-با-هنجار-شکنان-چهارشنبه-آخر-سال
بستن   چاپ