نسیم گیلان
نزاع دسته جمعی در لنگرود منجر به قتل شد
شنبه 25 اسفند 1403 - 02:54:28
نسیم گیلان - لنگرود – فرمانده انتظامی لنگرود با بیان اینکه نزاع و درگیری دسته جمعی منجر به قتل یک جوان 26 ساله شد گفت: قاتل و دو همدستش در کمتر از 24 ساعت شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش امتداد، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام یک فقره نزاع دسته جمعی در مسیر اطاقور به کومله، مأموران انتظامی برای بررسی موضوع در محل حضور یافتند.
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه پس از حضور عوامل گشت در محل مشخص شد که 5 سرنشین یک دستگاه خودروی 206 پس از تیراندازی در لات لیل به سمت اطاقور متواری شده‌اند، افزود: 3 سرنشین یک دستگاه خودروی پراید به تعقیب خودروی 206 پرداخته و در مسیر اطاقور به کومله با سلاح سرد باهم درگیر می‌شوند.
این مقام انتظامی افزود: در اثر یک نزاع دسته جمعی دو نفر مجروح و یک جوان 26 ساله با ضربات چاقو به علت جراحات وارده به قتل رسید.
سرهنگ صبح زاهدی در پایان با اشاره به اینکه در کمتر از 24 ساعت قاتل 32 ساله متواری و دو همدستش شناسایی و دستگیر و یک دستگاه خودروی 206 در این خصوص توقیف شد بیان داشت: دستگیری 3 متهم متواری دیگر دخیل در این پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد.
بیشتر بخوانید: غار سن ایک کهک شهرستان دلیجان برچسب ها : قتل شهرستان لنگرود نیروی انتظامی گیلان دستگیری قاتل

http://www.gilan-online.ir/fa/News/807438/نزاع-دسته-جمعی-در-لنگرود-منجر-به-قتل-شد
بستن   چاپ