نسیم گیلان
احیای تالاب‌های گیلان نیازمند 300 میلیون دلار اعتبار است
جمعه 24 اسفند 1403 - 16:27:13
نسیم گیلان - استاندار گیلان با بیان اینکه برای احیای تالاب‌های گیلان، 300 میلیون دلار اعتبار نیاز است، گفت: امیدواریم با همراهی آحاد مردم و پیگیری مضاعف دستگاه‌های اجرایی مرتبط بتوانیم رودخانه‌های زرجوب و گوهررود و تالاب انزلی را از فاجعه زیست محیطی نجات دهیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز_جمعه بیست‌وچهارم اسفند_ در حاشیه اقدام نمادین پاکسازی حاشیه رودخانه زرجوب که همزمان با روز جهانی رودخانه‌ها و با همراهی جمعی از تشکل‌های مردم نهاد حامی محیط زیست انجام شد، با بیان اینکه برای حل مسائل زیست محیطی گیلان از همه توان خود استفاده می‌کنیم، اظهار کرد: از روز نخست که به‌عنوان استاندار معرفی شدم هر هفته در خصوص مسائل زیست محیطی نکاتی را مطرح کردم تا این معضل به یک مسئله ملی مبدل شود و اکنون این مهم محقق شده است.

نسیم گیلان

وی با اشاره به مداخلات انجام شده در خصوص مسائل زیست محیطی گیلان افزود: برخی مداخلات نابجای انجام شده در زمینه محیط زیست، نتیجه‌ای جز نابودی تالاب‌ها و رودخانه‌های استان نداشته است.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: نخستین و مهم‌ترین اقدام برای احیای تالاب و رودخانه‌های استان وارد نشدن فاضلاب خانگی، صنعتی، کشاورزی و حتی بیمارستانی به رودخانه‌ها است که در این خصوص دولت برنامه ویژه‌ای در دستور کار قرار داده است.

نسیم گیلان

حق‌شناس با تأکید بر لزوم توجه به لایروبی رودخانه‌های گیلان تصریح کرد: برای لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهر رود دولت اهتمام ویژه‌ای داشته و با پیمانکار قرار داد لازم انجام و در امورات محول شده در حال انجام است.
وی با بیان اینکه برای احیای تالاب‌های گیلان، 300 میلیون دلار اعتبار نیاز است، گفت: در همین راستا و در پنج ماه گذشته در شهر صنعتی رشت و شهرک صنعتی سفیدرود، دو تصفیه خانه فاضلاب صنعتی به بهره برداری رسیده است ولی مهمترین پروژه در این زمینه مربوط به تصفیه‌خانه اصلی شهر صنعتی رشت است که نیازمند موافقت با افزایش سرمایه شرکت‌های شهر صنعتی در راستای تأمین اعتبار این پروژه راهبردی است.

نسیم گیلان

استاندار گیلان با اشاره به روز جهانی رودخانه‌ها، ابراز امیدواری کرد: با همراهی آحاد مردم و پیگیری مضاعف دستگاه‌های اجرایی مرتبط بتوانیم رودخانه‌های زرجوب و گوهررود و تالاب انزلی را از فاجعه زیست محیطی نجات دهیم.

نسیم گیلان

به گزارش ایمنا، بیست‌چهارم اسفند در راستای افزایش آگاهی مردم درباره آب به عنوان منبع حیات و با هدف حفاظت از رودخانه‌ها به عنوان روز جهانی رودخانه‌ها نامگذاری شده است و شعار جهانی امسال برای این روز «رودخانه‌های ما، آینده ما» است.
کد خبر 848922

http://www.gilan-online.ir/fa/News/807364/احیای-تالاب‌های-گیلان-نیازمند-300-میلیون-دلار-اعتبار-است
بستن   چاپ