نسیم گیلان
باید با توسعه ابزارهای دیجتال زمینه افزایش بهره‌وری در کارها  را فراهم کنیم
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 01:04:07
نسیم گیلان - رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با بیان اینکه راه‌اندازی پارک نوآورانه نمونه در حوزه فناوری اطلاعات از جمله برنامه‌های پیش‌رو برای استان گیلان است، گفت: باید اقتصاد دیجیتال را توسعه دهیم تا با به‌کارگیری ابزارهای دیجیتال زمینه افزایش بهره‌وری در کارها را فراهم کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علی حکیم جوادی امروز_پنجشنبه شانزدهم اسفند_ در دیدار با هادی حق‌شناس استاندار گیلان اظهار کرد: امروزه یکی از دغدغه‌های که همه مجموعه‌ها دارند، مشکل ناترازی انرژی است و یکی از راه حل‌های رفع این مشکل، توسعه شبکه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال است که این مهم تنها در سایه همکاری فعالانه بخش خصوصی قابل حل خواهد بود.
وی با اشاره به پیشتازی استان گیلان در بسیاری از عرصه‌های علمی از قبیل حوزه فناوری اطلاعات، افزود: گیلان اولین استانی بود که طرح ict در آن اجرا شد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با بیان اینکه راه‌اندازی پارک نوآورانه نمونه در حوزه فناوری اطلاعات از جمله برنامه‌های پیش‌رو برای استان گیلان است، خاطرنشان کرد: باید اقتصاد دیجیتال را توسعه دهیم تا با به‌کارگیری ابزارهای دیجیتال زمینه افزایش بهره‌وری در کارها را فراهم کنیم.
حکیم جوادی با اشاره به تاکید برنامه هفتم توسعه و طرح تحول دیجیتال بر مشارکت و نقش‌آفرینی فعال بخش خصوصی جهت تحقق این طرح، تصریح کرد: امیدوارم استان گیلان با کمک بخش خصوصی در زمینه اقتصاد دیجیتال و ایجاد انگیزه لازم برای نخبگان این حوزه، به قطب فعالیت شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال و صنعت انفورماتیک تبدیل شود.
هادی حق‌شناس استاندار گیلان نیز در این دیدار با اشاره به مزیت‌های بسیار زیاد استان گیلان از قبیل تنوع فرهنگی و غذایی کم نظیر، اظهار کرد: گیلان به دلیل دارا بودن زمین‌های ارزشمند و نزدیک بودن به تهران، جذابیت بسیار بالایی برای عموم مردم به ویژه نخبگان اقتصادی و دانشگاهی دارد.
وی با بیان اینکه با وجود ظرفیت‌های فوق‌العاده گیلان و برنامه‌ریزی‌های بلند مدتی که برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها انجام شده، آینده خوبی در انتظار گیلان خواهد بود، افزود: در شرایطی که سایر استان‌های کشور با کم آبی شدید و فرونشست زمین مواجه هستند، بسیاری از هموطنان،، گیلان را برای زندگی آینده خود انتخاب می‌کنند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: در حالی که سایر استان‌ها با کمبود بارش‌ها و کم آبی جدی مواجه هستند، بارش‌های اخیر گیلان حدود 3 میلیارد متر مکعب بوده است و بر همین اساس گیلان تنها استان کشور است که با مشکل فرونشست زمین مواجه نیست.
حق‌شناس تأکید کرد: در نظر داریم با تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های فوق‌العاده، گیلان را به قطب جذاب برای شرکت‌های مطرح انفورماتیک کشور تبدیل کنیم، و در همین راستا از هیچ تلاشی جهت تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و فراهم آوردن زمینه فعالیت مناسب برای نخبگان فناوری اطلاعات و اقتصادی در استان دریغ نخواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات به عمل آمده در خصوص توسعه خطوط پروازی گیلان گفت: ایجاد تسهیل در ارتباط با سایر استان‌ها و حتی کشورهای دیگر، از جمله مواردی است که در راستای فراهم آوردن شرایط حضور نخبگان و فعالان اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
کد خبر 846409

http://www.gilan-online.ir/fa/News/807169/باید-با-توسعه-ابزارهای-دیجتال-زمینه-افزایش-بهره‌وری-در-کارها -را-فراهم-کنیم
بستن   چاپ