نسیم گیلان
دستبند قانون بر دستان عامل تیراندازی در لنگرود
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 23:49:09
نسیم گیلان - مهر / فرمانده انتظامی لنگرود از شناسایی و دستگیری عامل تیراندازی و تخریب خودرو در یکی از محله‌های اطراف این شهرستان خبر داد.
سرهنگ ارسلان صبح زاهدی، فرمانده انتظامی لنگرود اظهار کرد: حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز برابر قانون جرم بوده و پلیس در چارچوب قانون با این مسئله با جدیت برخورد می‌کند.
وی در ادامه گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر تیراندازی در یکی از محله‌های اطراف شهر لنگرود، بلافاصله مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان به آدرس محل مورد نظر اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با اشاره به اینکه پس از حضور پلیس در مکان اعلامی و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، فردی به علت اختلاف با یک نفر دیگر با اسلحه شکاری به سمت خودرو وی تیراندازی کرده و پس از تخریب خودرو متواری شده است، افزود: دستگیری متهم فراری در دستور ویژه کار پلیس قرار گرفت.
این مقام انتظامی از شناسایی و دستگیری متهم و کشف یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز با اقدامات پلیسی صورت گرفته خبر داد و تصریح کرد: عامل تیراندازی که مردی 36 ساله است، علت و انگیزه خود از این اقدام را اختلافات شخصی عنوان کرده و پس از تشکیل پرونده به همراه سلاح غیرمجاز کشف شده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
سرهنگ صبح زاهدی در پایان خاطرنشان کرد: هر کس به هر نوع امنیت مردم را خدشه‌دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبرو خواهد شد.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/806747/دستبند-قانون-بر-دستان-عامل-تیراندازی-در-لنگرود
بستن   چاپ