نسیم گیلان
نجات 6 سرنشین مینی‌بوس توسط آتش‌نشانان رشتی؛ دو دستگاه خودروی نجات اعزام شد
شنبه 20 بهمن 1403 - 03:18:10
نسیم گیلان - رشت- رئیس آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت از نجات 6 سرنشین مینی بوس گرفتار در حجم آب توسط آتش نشانان این شهر خبر داد و گفت: 9 آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه اعزام شدند.
شهرام مؤمنی در گفتگو با امتداد اظهار کرد: حوالی ساعت 23 جمعه تماس شهروندان با سامانه 125 حاکی از گیرافتادن یک دستگاه مینی بوس و خاموش شدن در حجم آب بود.
وی افزود: سریعاً دو دستگاه خودروی نجات بهمراه 6 آتش نشان و 3 تن از افسران ارشد به محل حادثه واقع در بلوار گیلان، خیابان 192_ بیست متری گاز اعزام شدند.
مؤمنی اضافه کرد: در عملیاتی نادر سریعاً نسبت به بکسل خودروی مینی بوس توسط خودروی آتش نشانی اقدام شد که هر 6 سرنشین آن در سلامت کامل بودند.
وی گفت: خودرو در مسیری دیگر به راه خود ادامه داد و به شهروندان توصیه می‌شود بواسطه بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر، بهتر است در مسیرهای ناشناخته که مملو از حجم بالایی از آب است ورود نکنند.
بیشتر بخوانید: راه ارتباطی 170 روستای کردستان مسدود است

http://www.gilan-online.ir/fa/News/803878/نجات-6-سرنشین-مینی‌بوس-توسط-آتش‌نشانان-رشتی؛-دو-دستگاه-خودروی-نجات-اعزام-شد
بستن   چاپ