نسیم گیلان
برف و کولاک در راه گیلان؛ دما 16 درجه کاهش می‌یابد
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 16:05:22
نسیم گیلان - ایرنا / کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی بیانگر فعالیت سامانه بارشی و سرد از فردا (چهارشنبه) تا صبح دوشنبه هفته آینده و کاهش متوسط دما بین هشت تا 16 درجه در استان است.
آرش نبی زاده عصر روز سه‌شنبه با اشاره به هشدار سطح زرد هواشناسی برای استقرار سامانه بارشی و سرد در گیلان اظهار کرد: با نفوذ تدریجی این سامانه از فردا (چهارشنبه) شرایط برای ابرناکی و مه آلودگی هوا، کاهش محسوس دما، وزش باد و بارندگی گاهی شدید و در برخی مناطق خیلی شدید، رعد و برق و تگرگ مهیا خواهد شد.
وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی گیلان مبنی بر بارش برف در ارتفاعات و به تدریج در دامنه‌ها و کولاک که در برخی مناطق شدید و خیلی شدید پیش بینی می شود، اضافه کرد: با تقویت ناپایداری هوا طی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری بارش‌ها شدت می‌یابد.
کارشناس هواشناسی گیلان افزود: همچنین در روزهای جمعه و شنبه پیش رو با توجه به تشدید سرما علاوه بر بارش برف در ارتفاعات و دامنه‌ها در مناطق جلگه‌ای همجوار با دامنه‌ها نیز بارش مخلوط برف و باران و در برخی ساعات بارش برف پیش بینی شده‌است.
وی بیان کرد: احتیاط در ترددهای جاده‌ای، تجهیز خودروها به امکانات ایمنی و زمستانی، پرهیز از توقف و استقرار در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، تمهیدات لازم در بخش های مختلف کشاورزی و مدیریت مصرف سوخت و انرژی با توجه به کاهش محسوس دما مورد تاکید است.
کارشناس هواشناسی گیلان اظهار کرد: دریا از فردا تا اوایل هفته آینده برای فعالیت های دریانوردی و صید و صیادی مناسب نیست.
آسمان گیلان هم اینک صاف تا نیمه ابری است.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/803226/برف-و-کولاک-در-راه-گیلان؛-دما-16-درجه-کاهش-می‌یابد
بستن   چاپ