احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد
جمعه 30 آذر 1403 - 18:45:49
|
|
نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، هادی حقشناس عصر جمعه در بازدید از نمایشگاه ملی بزرگترین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته با رویکرد شهر خلاق خوراک شناسی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر قابلیتهای گردشگری و مهمانپذیری رشت است. استاندار گیلان با تقدیر از تلاشهای برگزار کنندگان نخستین رویداد و نمایشگاه کافهرستوران رشت اضافه کرد: تنوع غذایی و خوراک گیلان و رشت در این نمایشگاه به وضوح دیده شد. حقشناس با بیان اینکه تنوع غذایی گیلان نشاندهنده فرهنگ اصیل این استان است، گفت: رنگ و طعم غذاهای گیلانی هویت و اصالت مردمان این را به نمایش میگذارد. وی با تاکید بر لزوم توجه به غذاهای محلی و سنتی افزود: توجه به غذاهای سنتی و محلی سلامت اجتماعی را تقویت میکند. استاندار گیلان با اشاره به تنوع غذایی در جهان و صنعتی شدن این حوزه تصریح کرد: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد. حقشناس، برپایی مکان دائمی عرضه محصولات کافهرستوران را از مطالبات به حق برشمرد و بیان کرد: شناسایی و معرفی این محصولات و تسهیلگری در عرضه آن بسیار اهمیت دارد. وی با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک افزود: دامنه فعالیت کافهرستورانها گسترش پیدا کند و محصولاتشان باید به تولید انبوه برسد. استاندار گیلان با اشاره به ساخت 5 پل در شهر رشت بیان کرد: فعالیتهای فرهنگی شهرداری رشت ماندگارتر از ساخت پل است. کد خبر 6322349
http://www.gilan-online.ir/fa/News/795005/احیا-و-حفظ-غذاهای-سنتی-گیلان-در-اولویت-قرار-گیرد
|