نسیم گیلان
رئیس بسیج رسانه گیلان:
انتخابات خرمشهر سیاسی ملت ایران است
يکشنبه 9 خرداد 1400 - 21:23:37
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان رئیس بسیج رسانه گیلان، انتخابات را به مثابه یک خرمشهر سیاسی دانست و تصریح کرد: کشورهایی که خودشان را مهد دموکراسی در جهان می دانند، انتخابات در جمهوری اسلامی ایران را آماج حملات سیاسی و رسانه ای خودشان قرار می دهند.

مهدی پارسا در همایش «رسانه و مشارکت حداکثری» که در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد، سوم خرداد را یک نقطه عطف در تاریخ ملت ایران دانست و اظهار کرد: ملت ایران به جای مذاکره با دشمن، مقاومت را انتخاب کردند و از آزمون الهی دفاع مقدس سربلند بیرون آمدند.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم فتح خرمشهرهای پیش رو، افزود: امروز با خرمشهرهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی را فتح کنیم.
رئیس بسیج رسانه گیلان، انتخابات را به مثابه یک خرمشهر سیاسی دانست و تصریح کرد: کشورهایی که خودشان را مهد دموکراسی در جهان می دانند، انتخابات در جمهوری اسلامی ایران را آماج حملات سیاسی و رسانه ای خودشان قرار می دهند.
پارسا، با اشاره به درخشش ملت ایران در همه انتخابات های 43 سال گذشته، عنوان کرد: وقتی قرار است ملت ایران آینده سیاسی خودشان را انتخاب کنند، هجمه های رسانه ای غرب در سه مرحله یعنی قبل، حین و بعد از انتخابات شروع می شود و پروژه های خودشان را یکی پس از دیگری عملیاتی می کنند تا جریان انتخابات را منحرف سازند.
وی یکی از مهمترین پروژه های غرب علیه جمهوری اسلامی را انحراف ذهن ملت نسبت به آزمون بزرگ انتخابات دانست و گفت: در انتخابات 28 خرداد بار دیگر شاهد مشارکت حداکثری ملت در انتخابات و تودهی بزرگ به غرب خواهیم بود.
رئیس بسیج رسانه گیلان، ضمن انتقاد از برخی از رسانه های داخلی جهت انعکاس بیش از اندازه خبرهای حاشیه ای، یادآور شد: اتفاقات تلخ اجتماعی هر لحظه در بسیاری از کشورهای دنیا رخ می دهد، اما پرداختن به چنین خبرهایی میدان را برای رسانه های معاند فراهم می کند تا علیه جمهوری اسلامی اقدام کنند.
وی با اشاره به تلاش رسانه های معاند جهت دور کردن ذهن و افکار مردم ایران از انتخابات با بزرگنمایی اخبار حاشیه ای، اضافه کرد: رسانه های غربی بیش از 70 درصد اخبار دنیا را مخابره می کنند و برخی از این رسانه ها به عنوان یک بنگاه خبرپراکنی فقط به دنبال ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند.
پارسا، خبرنگاران را کم تعدادترین قشر جامعه دانست و ادامه داد: اثرگذاری خبرنگاران در تحولات اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی بسیار مشهود است و امروزه بیش از 60 درصد گردش آزاد اطلاعات از طریق رسانه های مجازی صورت می گیرد.
رئیس بسیج رسانه گیلان، با بیان اینکه تاثیر رسانه های محلی به مراتب بیشتر از خبرگزاری های رسمی است، خاطرنشان کرد: رسانه های محلی خوراک خبری مناسب برای مخاطبان فراهم کنند و اولین روایت شما صحیح ترین و واقعی ترین روایت باشد.
وی از رسانه های داخلی خواست با رویکرد سیاسی و رسانه ای غرب علیه جمهوری اسلامی مقابله کنند و گفت: رسانه های معاند با ادعای آزاد نبودن انتخابات در ایران به دنبال کاهش مشارکت مردم هستند. تشکیک در سلامت انتخابات نیز دومین رویکرد غربی ها جهت جلوگیری از مشارکت حداکثری ملت ایران در آینده سیاسی کشور و زمینه سازی برای براندازی نرم است.
پارسا، با بیان اینکه هجمه علیه کاندیداها و تخریب آنها در دستور کار شبکه های اجتماعی قرار دارد، عنوان کرد: فیس بوک، توییتر و اینستاگرام به ظاهر فضایی برای بیان دیدگاه هاست، اما در باطن به بنگاه های خبری و اطلاعاتی غرب خدمت می کنند.
رئیس بسیج رسانه گیلان، نخستین وظیفه رسانه های داخلی را پرشور کردن انتخابات و زمینه سازی برای حضور حداکثری دانست و افزود: شیوع کرونا موجب شده امکان برگزاری تجمعات انتخاباتی و ایجاد شور و هیجان در مردم نباشد لذا رسانه ها باید این وظیفه را عهده دار شوند و مردم را وارد جریان انتخابات کنند.
وی انتشار کوچکترین خبر ناامیدکننده را خدمت به دشمن دانست و اضافه کرد: امروز نظام اسلامی به قلم خبرنگاران متعهد و انقلابی به عنوان افسران جبهه فرهنگی نیاز دارد و نباید اجازه فتح حتی یک سنگر انتخابات را به دشمن دهیم.
پارسا، همچنین از رسانه ها خواست به مردم در انتخاب کاندیدای اصلح کمک کنند و متذکر شد: معرفی کاندیدای اصلح به معنی معرفی یک کاندیدای خاص نیست، بلکه باید برنامه های کاندیداها برای نجات کشور را تبیین کنید.
وی با تاکید بر لزوم تولید محتوای امیدآفرین، اظهار کرد: غرب در طول 43 سال گذشته به دنبال القای ناکارآمدی حکومت دینی در ایران است.
رئیس بسیج رسانه گیلان، با بیان اینکه رسانه ها واسط بین مردم و مسئولان هستند، عنوان کرد: مردم سرمایه رسانه ها هستند و قلم شما داده های ذهنی مردم را افزایش می دهد لذا اخبار خوب و درست و موثق و بدون جانبداری منتشر کنید و به تخریب کاندیداها نپردازید.
وی با تاکید بر لزوم برخورداری خبرنگاران از تقوای سیاسی، اضافه کرد: رسانه ها به خاطر کاندیداها مقابل یکدیگر قرار نگیرند و اتحاد رسانه ای خود را از بین نبرند.
محمدمهدی مظفری، فرماندار شهرستان رودسر نیز، با اشاره به نقش بارز رسانه ها در ابعاد مختلف امور کشور، خاطرنشان کرد: امروزه قدرت رسانه بر کسی پوشیده نیست.
وی هدایت صحیح جامعه جهت رسیدن به هدف را یکی از رسالت های رسانه دانست و عنوان کرد: رسانه ها در جمهوری اسلامی باید شیوه، روش و منش مبتنی بر آموزه های دینی داشته باشند.
فرماندار رودسر، انتخابات را مبنای اقتدار ملی دانست و گفت: ملت ایران همیشه و در همه حال از انقلاب و نظام اسلامی حمایت کردند و وظیفه مدیران است که سپاسگزار مردم باشند.
مظفری، با اشاره به بایدها و نبایدهای رسانه ای در جریان انتخابات از دیدگاه رهبر انقلاب، خاطرنشان کرد: رسانه ها باید بر سطح آگاهی مردم بی افزایند و قدرت تحلیل آنان را بالا ببرند لذا انعکاس درست و مطلوب اخبار مهمترین وظیفه رسانه هاست.
وی با تاکید بر لزوم نقد و نظارت، اطلاع رسانی و تبادل آرا مبتنی بر قانون توسط رسانه ها، یادآور شد: خبرنگاران با قلم خودشان نعمت انتخابات را پاس بدارند و مردم را به انتخاب اصلح دعوت کنند.
فرماندار رودسر، انتخابات را ثمره عظیم انقلاب اسلامی دانست که با حضور مردم در عرصه حفظ می شود و گفت: دشمن همواره به دنبال کاهش مشارکت مردم در عرصه انتخابات است لذا رسانه ها به خواسته دشمن کمک نکنند.
وی با بیان اینکه دشمن مخدوش کردن چهره نظام را در دستور کار دارد، یادآور شد: توطئه دشمن جدا کردن مردم از حاکمیت است و لذا رسانه ها با مشغول کردن ذهن مردم به مسائل فرعی، موجب دلسرد شدن آنان از انتخابات نشوند.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/273247/انتخابات-خرمشهر-سیاسی-ملت-ایران-است
بستن   چاپ