حج، قلب تپنده امت اسلامی و حریم محترم الهی است
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با بیان اینکه، حج قلب تپنده امت اسلامی و حریم محترم الهی است، گفت: زائری که با درک عمیق از مفاهیم و معنویات، مناسک حج را به جای آورد، کل عمر و زندگی خود را بیمه کرده است.
به گزترش خبرگزاری ایمنا از گیلان، آیتالله رسول فلاحتی امروز_دوشنبه بیستوپنجم فروردین_ در دیدار با جمعی از مدیران و دستاندرکاران سازمان حج و زیارت استان گیلان، خدمتگزاری به حجاج بیتاللهالحرام را فرصتی مغتنم دانست و اظهار کرد: عوامل حج در ایجاد فضایی مناسب جهت استفاده هرچه بیشتر زائران از فضای معنوی حج تلاش کنند.
وی افزود: حج در طول عمر انسان، فقط یکبار واجب بوده و همین یکبار کافی است تا انسان را در زندگی مصون نگاه دارد.
نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه انسان مستطیع باید حج واجب خود را حتماً به جا آورد، گفت: مهمترین و سودمندترین حکمت حج، اظهار عبودیت و بندگی به پیشگاه خداوند متعال است و ترک آن آثار سویی دارد.
وی با اشاره به توصیههای امام (ره) درباره فلسفه حج و رسالت حجاج در کنگره عظیم عبادی- سیاسی حج، تصریح کرد: نباید از معنویات حج غافل شد و همه ما باید برای آشنایی و آگاهی مردم با مفاهیم واقعی حج تلاش کنیم.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه، حج قلب تپنده امت اسلامی و حریم محترم الهی است، گفت: زائری که با درک عمیق از مفاهیم و معنویات، مناسک حج را به جای آورد، کل عمر و زندگی خود را بیمه کرده است.
وی درباره اهمیت فریضه عبادی سیاسی حج افزود: حج برای حجاج صرفاً یک سفر معنوی نیست؛ بلکه آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه بوده و مناسک حج به طور کلی یادآور خاطرات حضرت ابراهیم (ع) است که با عقیده راسخ و توکل کامل از همه اسباب ظاهری و مادی قطع امید میکند و همسر و فرزند خردسالش را در بیابان خشک مکه برای خدا رها و در همانجا دعا میکند و کعبه را برای عبادت خداوند یگانه میسازد و از خداوند عاجزانه میخواهد تا آن را مرکز توحید و تجمع جهانیان قرار دهد.
امام جمعه رشت با اشاره به تبرّک و استشفا به آب چشمه زمزم اظهار کرد: تبرّک جستن و استشفا از آب زمزم، برای دردهای جسمی و روحی، از سنّتهای حسنهای است که از دیرباز مورد توجّه بوده و تجربه شده است.
آیتالله فلاحتی با بیان اینکه طبق فرموده پیامبر اسلام (ص) آثار و برکات زمزم، نیز مورد توجّه و عنایت بوده است، ادامه داد: زائران بیتاللهالحرام، در مورد اسرار سرزمین مشعر نیز باید آگاه باشند، تا زمان وقوف در مشعر نیز از فیض معنوی بالای آن بهره ببرند.
وی با تاکید بر تعلیم زائران برای آشنایی بیشتر با آموزههای معنوی حج، اظهار کرد: سرزمین مشعر، محشر است و «مشعر» به مکانی گویند که شعار خدا و نشان خداجویی و خدا خواهی در آن کاملاً پیدا بوده و نیز مشعر به معنای نشان راه و این سرزمین شأن مکان عبادت خداوند و رسیدن به شعور الهی است.
امام جمعه رشت با تاکید بر گسترش ترویج آموزههای معنوی حج بین زائران افزود: در این صورت است که زائران پس از بازگشت از زیارت خانه خدا تبدیل به یک خدمتکار دیندار برای جامعه اسلامی میشوند.
کد خبر 857697
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸:۴۸
-
۱۱ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811567/