تعدد مرغداریها و تنشهای اجتماعی؛ مشکلی جدی در رودبار
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - بازرس کل استان گیلان تعدد مرغداریها در شهرستان رودبار را عامل ایجاد تنشهای اجتماعی دانست و اعلام کرد که مشکلات این حوزه باید با رعایت استانداردها و قوانین حل شود. - اخبار استانها -
به گژارش خبرگزاری تسنیم از رودبار، جلسهای با محوریت بررسی مشکلات ناشی از سیل اخیر در شهرستان رودبار و معضلات تعدد مرغداریها در بخشهای مختلف این شهرستان، بهویژه بخش رحمتآباد، در فرمانداری رودبار برگزار شد.
این نشست با حضور بازرس کل استان گیلان، مدیران کل مدیریت بحران، محیط زیست، امور اراضی، راهداری و حملونقل جادهای و مدیران ارشد شهرستانی برگزار شد.
احمد آقایی، بازرس کل استان گیلان، ضمن قدردانی از عملکرد مدیریت بحران و راهداری در سیل اخیر، اظهار کرد: سیل اخیر شهرستان رودبار که چهار شهرستان و 30 روستا را درگیر کرد، با حضور بهموقع و همدلی مدیران استان و شهرستان، رضایتمندی نسبی مردم را به همراه داشت که جای تقدیر دارد.
وی همچنین به مطالبات مردمی که توسط امام جمعه و دادستان شهرستان مطرح شد، اشاره کرد و گفت: درد مردم استان ما برجسازی برای مرفهین نیست. مسئولان ارشد استان باید ابتدا مشکلاتی همچون ایجاد بستر کار و فعالیت برای جوانان، رفع معضل زباله، و حفاظت از منابع طبیعی را در اولویت قرار دهند.

مشکلات زیستمحیطی ناشی از تعدد معادن در رودبار
بازرس کل استان گیلان با اشاره به وجود تعداد زیاد معادن در شهرستان رودبار، این موضوع را یکی از معضلات جدی منطقه دانست و گفت: این معادن نهتنها زیستبوم و طبیعت شهرستان را تهدید میکنند، بلکه آسیبهای جبرانناپذیری برای ورودی استان ایجاد کردهاند. مدیریت صحیح و آیندهنگری در این حوزه ضروری است.
به گفته آقایی، طبیعت آزاد است و دخالت انسان در آن خشم طبیعت را بهدنبال خواهد داشت. واکنشهای طبیعت نتیجه بدرفتاری و دستاندازی ما است.
وی یکی دیگر از مشکلات اصلی شهرستان رودبار را تعدد مرغداریها دانست که در مناطق مختلف شهرستان موجب ایجاد تنشهای اجتماعی شده است.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به پیگیری درخصوص گزارشات مردمی بیان کرد: برای بررسی این معضل، مقرر شد کمیتهای متشکل از دامپزشکی، محیط زیست و جهاد کشاورزی تشکیل شود تا ظرف یک ماه تمامی مجوزهای قانونی، استانداردها و ظرفیتهای مجاز و غیرمجاز مرغداریها بررسی شوند.

لزوم رعایت حق شهروندی در تولیدات منطقه
آقایی با اشاره به شعار سال 1404، سرمایهگذاری برای تولید، تأکید کرد: هدف ما تعطیلی تولیدیها و بیکار کردن مردم نیست، بلکه رعایت حقوق شهروندی است. شکایات مردم در خصوص نبود آب در منطقه و بوی نامطبوع مرغداریها که زندگی آنها را مختل کرده، نیاز به بررسی جدی دارد.
وی با بیان اینکه حق مردم برای داشتن زندگی خوب، هوای پاک و آب سالم باید رعایت شود، تصریح کرد: در صورت کشف تخلف یا سوءجریان، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. سازمان بازرسی در انجام وظایف خود با هیچ فرد یا گروهی مماشات نخواهد کرد و قانون با متخلفان بهطور جدی برخورد خواهد کرد.
بازدید از مناطق آسیبدیده و برنامهریزی برای حل مشکلات
در ادامه جلسه، بازرس کل استان و همراهان از پروژهها و بخشهای مختلف شهرستان رودبار، از جمله روستای خاصکول بازدید کردند.
مردم این روستا از تعدد مرغداریها شکایت داشتند. مقرر شد مسئولان ظرف 2 ماه خسارتهای ناشی از سیل را بررسی و نتایج را اعلام کنند.
همچنین کارگروه تشکیلشده برای بررسی وضعیت مرغداریها، ظرف یک ماه نتایج خود را در جلسات مشترک به اطلاع مسئولان مربوطه برساند.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲:۳۵
-
۹ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811461/