نسیم گیلان

آخرين مطالب

پرواز فضایی کاملا زنانه روز دوشنبه همراه با «کیتی پری» به فضا می‌رود علمي

پرواز فضایی کاملا زنانه روز دوشنبه همراه با «کیتی پری» به فضا می‌رود
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / پرواز فضایی کاملا زنانه «بلو اوریجین» روز دوشنبه 14 آوریل همراه با «کیتی پری» خواننده آمریکایی راهی مقصد خود می‌شود.
اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، ماموریت زیرمداری «NS-31» که یازدهمین پرواز سرنشین‌دار شرکت «بلو اوریجین»(Blue Origin) تا به امروز خواهد بود، ساعت 10 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی از محل پرتاب شماره یک در غرب تگزاس پرتاب خواهد شد.
به نقل از اسپیس، این اولین ماموریت کاملا زنانه از سال 1963 است که در آن اتحاد جماهیر شوروی، «والنتینا ترشکووا»(Valentina Tereshkova) کیهان‌نورد کشور خود را به تنهایی به مدار فرستاد.
در ادامه با 6 زنی که در ماموریت NS-31 پرواز خواهند کرد، آشنا می‌شویم.
آیشا بو
«آیشا بو»(Aisha Bowe) دانشمند سابق موشک ناسا با مدرک مهندسی هوافضا و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی سیستم‌های فضایی از «دانشگاه میشیگان» فارغ‌التحصیل شد. بو مدیرعامل شرکت مهندسی «استیم‌برد»(STEMBoard) است که با دولت‌ها و سایر سازمان‌ها همکاری می‌کند.
همچنین، بو شرکت فناوری آموزشی «لینگو»(LINGO) را در حوزه علم، فناوری، مهندسی و ریاضی تأسیس کرد. بو عضو انجمن ملی مهندسان سیاه‌پوست و مؤسسه هوانوردی و فضانوردی آمریکاست. اقدامات او با جایزه «Engineering Honor Award» ناسا برای زن سال در حوزه علم، فناوری، مهندسی و ریاضی و جایزه «Black Enterprises Luminary Award» مورد تقدیر قرار گرفته‌اند.
کریان فلین
«کریان فلین»(Kerianne Flynn) تهیه‌کننده آمریکایی روی مستندها و فیلم‌های بسیاری از جمله «این همه چیز را تغییر می‌دهد» در سال 2018 درباره تاریخ زنان در هالیوود و «لی‌لی»(LILLY) در سال 2024 درباره «لی‌لی لدبتر»(Lilly Ledbetter) مدافع حقوق عادلانه کار کرده است. همچنین، فلین به عنوان یک عضو هیئت مدیره در تعدادی از مدارس و سازمان‌های مستقر در نیویورک خدمت کرده و به کارهای غیرانتفاعی کمک کرده است.
فلین مدتی است که به سفر فضایی علاقه‌مند بوده است. پیش از این، او برای سفر به فضا با «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ثبت نام کرده بود. فلین در مصاحبه‌ سال 2021 درباره سفر به فضا با ویرجین گلکتیک گفت: فکر می‌کنم هیچ چیز مانند رفتن به فضا و نگاه کردن به زمین نخواهد بود. فکر می‌کنم بیشترین هیجان را برای آن دارم. امیدوارم نسل‌های بعدی بتوانند چیزی را که در آنجاست، کشف کنند.
آماندا نگوین
«آماندا نگوین»(Amanda Nguyễn) پیش از آن که به عنوان یک دانشمند محقق در حوزه زیست‌فضانوردی مشغول به کار شود، از «دانشگاه هاروارد» فارغ‌التحصیل شد. او طی دوران پژوهش خود در مرکز اخترفیزیک هاروارد، دانشگاه «ام‌آی‌تی»، ناسا و «موسسه بین‌المللی علوم فضانوردی» فعالیت داشته است.
نگوین به دلیل حمایت خود از قربانیان خشونت جنسی، نامزد دریافت جایزه صلح نوبل شد و جایزه زن سال مجله «تایم»(TIME) را دریافت کرد. نگوین در طول این ماموریت فضایی به عنوان اولین فضانورد زن اهل ویتنام و جنوب شرقی آسیا تاریخ‌ساز خواهد شد. خاطرات نگوین با عنوان «نجات پنج نفر: خاطره‌ای از امید» ماه گذشته توسط انتشارات «AUWA Books» منتشر شد.
گیل کینگ
«گیل کینگ»(Gayle King) روزنامه‌نگار و شخصیت رسانه‌ای برنده‌ی جوایز گوناگون، بیش از 40 سال سابقه‌ کاری در رادیو، تلویزیون و مطبوعات دارد. کینگ از مجریان برنامه «CBS This Morning» و سردبیر «O, the Oprah Magazine» است.
همچنین، کینگ مجری یک برنامه رادیویی در«Gayle King in the House» است. او سه جایزه «امی»(Emmys) و همچنین «جایزه گریسی»(Gracie Award) زنان آمریکایی رادیو و تلویزیون را برای برنامه گفت‌وگوی رادیویی برجسته خود در سال 2018 دریافت کرده است. مجله تایم، کینگ را به عنوان یکی از 100 فرد تأثیرگذار سال 2019 معرفی کرد. کینگ در سال 1976 با مدرک روانشناسی از «دانشگاه مریلند» فارغ‌التحصیل شد.
کیتی پری
«کیتی پری»(Katy Perry) ستاره پاپ اهل آمریکا از پرفروش‌ترین هنرمندان حوزه موسیقی است. پری پس از انتشار اولین آلبوم خود در سال 2010، به انتشار 6 آلبوم دیگر برای «کپیتال رکوردز»(Capitol Records) پرداخت که 19 میلیون نسخه از آنها به فروش رسید. جدیدترین آلبوم او سال گذشته منتشر شد.
پری به عنوان یک فعال امور خیریه، «بنیاد فایرورک»(Firework Foundation) را تأسیس کرد و به عنوان سفیر حسن نیت یونیسف فعالیت می‌کند. پری تاکنون نامزد 13 جایزه «گرمی»(Grammy) شده است و در سال 2012 به عنوان «زن سال بیلبورد» انتخاب شد.
لورن سانچز
«لورن سانچز»(Lauren Sánchez) نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی به عنوان گوینده در تعدادی از پایگاه‌های خبری از جمله گروه «KCOP-TV» برنده جایزه امی در سال 1999 کار کرده است. همچنین، سانچز خلبان بالگرد است و «Black Ops Aviation» اولین شرکت فیلم و تولید هوایی متعلق به زنان و تحت مدیریت زنان را تأسیس کرده است.
سانچز در سال 2016 با «جف بزوس»(Jeff Bezos) بنیان‌گذار شرکت‌های آمازون و بلو اوریجین نامزد کرد. اولین کتاب کودک سانچز با عنوان «مگسی که به فضا پرواز کرد» در سال 2024 به چاپ رسید و به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز و «USA Today » تبدیل شد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

زهره، خواهر خشن زمین

ترکیب ملوان مقابل تراکتور مشخص شد

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

تجلیل نماینده ولی‌فقیه در گیلان از نقش‌آفرینی نیرو‌های مسلح در اقتدار ملی

تقویت تولید داخلی، بهترین راه مقابله با تحریم‌ها است

با احداث این آزمایشگاه پنل‌های خورشیدی قوی‌تر می‌شوند

مسئولان حل مشکلات مردم را در اولویت قرار دهند

ضرورت پیگیری فوری وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در فومن

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ نماد اقتدار، عزت و فداکاری

نمایش شکوه اقتدار نیرو‌های مسلح در رشت+تصاویر

عبور مرموز ماهواره استارلینک با رد رنگی در تصویر «گوگل‌مپس»!

سپاه به قاچاقچیان سلاح در گیلان ضربه سنگینی زد!

ضربه سنگین سپاه به قاچاقچیان سلاح در گیلان!

مرکز سیار شهری رشت؛ بستری برای رشد نسل آینده‌ساز است

نیروهای مسلح ایران الگوی تمام عیار در جامعه جهانی هستند

ضربه اطلاعات سپاه به قاچاقچیان سلاح

«پندهای مولوی»‌ در بازار کتاب

بخشی از کتاب/ مامان و معنای زندگی

پیدا شدن موجودات زنده در سنگ‌های 2 میلیارد ساله

تردد در محورهای شمالی کشور روان است

به یادِ یار و دیار آن چنان بِگِریَم زار

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

ضربه اطلاعات سپاه به قاچاقچیان سلاح/ انهدام باند در گیلان

یک دستگاه نوری جدید برای شبیه‌سازی سیاه‌چاله و سفیدچاله

توصیه جهاد کشاورزی گیلان برای کنترل سرمازدگی در خزانه‌های برنج

اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امید همه ملت‌های آزاده جهان

اطلاعیه سپاه قدس گیلان؛ باند توزیع سلاح مورد ضربه اطلاعات سپاه قرار گرفت/ سلاح‌های قاچاق از کدام استان‌ها وارد شدند؟

دو خط کتاب/ مرثیه برای راهب

مردم قدرشناس خدمات نیروهای مسلح ایران هستند

ضربه مهلک اطلاعات سپاه به باند توزیع سلاح در گیلان

مجموعه داستان «شرّ درونش» منتشر شد

پیش‌بینی دیابت با کمک وضعیت دندان‌ها!

مراسم رژه روز ارتش در رشت+ عکس

تسنیم بررسی کرد؛ آیا روغن خوراکی در گیلان نایاب شد؟

روتین روزانه و تأثیر آن بر کیفیت زندگی

مراسم رژه ارتش به مناسبت روز 29 فروردین در رشت آغاز شد

مراسم رژه ارتش در رشت آغاز شد

فاضل نظری به «نیست» رسید

کشف دورترین و قدیمی‌ترین همزاد کهکشان راه شیری توسط «جیمز وب»

«صبحانه» مهم‌ترین وعده غذایی روز/ میان‌وعده‌های مغذی برای زنگ تفریح دانش‌آموزان

صادرات بیش از 500 میلیون دلار کالا از گمرک آستارا

باند تهیه و توزیع سلاح جنگی در گیلان منهدم شد

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی