نسیم گیلان

آخرين مطالب

چگونه در برابر حاضرجوابی کودکان رفتار کنیم؟ علمي

چگونه در برابر حاضرجوابی کودکان رفتار کنیم؟
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سواد زندگی / حاضرجوابی کودک تا زمانی که با ناسزا و توهین همراه نباشد طبیعی و حتی شیرین است. کودکان وقتی زبان باز می‌کنند علاقه دارند تا به تمام صحبت ها پاسخ دهند. این پاسخ ها به دلیل علاقه شان به صحبت کردن است. کودکان به دلایل بسیاری شروع به حاضر جوابی می‌کنند که یکی از اصلی ترین علل حاضر‌جوابی، استقلال یافتن کودک‌است.
در ابتدا این پرسش به وجود می آید که چرا اصلا کودکان حاضرجوابی می کنند؟ بر کسی پوشیده نیست که کودکان نمی توانند صبور باشند و در صورت نا امیدی یا آزرده شدن به سرعت واکنش نشان می دهند، به خصوص زمانی که نیازهای شان برآورده نمی شود.

نسیم گیلان


بازار


کودکان سرشار از انرژی و کنجکاوی هستند که اغلب منجر به نافرمانی و سرکشی آن ها می شود. با این حال، در بیشتر موارد، این فقط بخشی از روند رشد کودکان است و در نهایت با افزایش سن آن ها تغییر خواهد کرد.
کودکان به دلایل مختلف حاضر جوابی می کنند؛ آن ها ممکن است با این کار بخواهند استقلال خود را ابراز کنند و اعلام کنند که بدون نظارت یا راهنمایی والدین توانایی انجام کارها را دارند.
از نظر کودکان این کار راهی است که آن ها می توانند به شما بفهمانند که به کمک شما نیاز ندارند! اما آیا این خوب است؟ و یا مثلاً گاهی از فرزندتان می خواهید کاری را انجام دهد که البته کاملاً برای انجام آن آماده نیست، در این صورت کودک احساس اضطراب می کند، و با پاسخی ناخوشایند از انجام آن کار سرپیچی می کند.
حاضر جوابی کودک
11 روش برخورد با حاضرجوابی کودکان
حالا که علل این رفتار فرزندتان را دانستید، در این بخش راهکارهایی را برای مقابله با حاضر جوابی کودکان در اختیارتان می گذاریم. امیدواریم که این راهکارها برای شما کاربران گرامی به خصوص مادران عزیز مفید و قابل اجرا باشد.
1- بر سرش فریاد نزنید
سعی کنید با کودکانی که تمایل به حاضر جوابی دارند صبورانه برخورد کنید. درک کنید که این فقط یکی از راه هایی است که آن ها می توانند در صورت احساس ناراحتی یا اضطراب در مورد چیزی، خود را با آن ابراز کنند. اگر بر سرآن ها فریاد بزنید یا کلمات تند به کار ببرید، وضعیت را بدترمی کند. بنابراین، ابتدا خونسردی خود را حفظ کنید.
2- در مورد زشتی این رفتار با فرزندتان صحبت کنید
اگر فرزندتان حاضر جوابی می کند، سعی کنید او را وادار کنید در مورد آن موضوع صحبت کند. گاهی اوقات ممکن است احساس نا امیدی یا ترس داشته باشد و کلماتی که از دهانش خارج می شود منطقی نباشد. او به درک نیاز دارد و شما باید با پرسیدن سوالاتی درمورد آنچه که او را آزار می دهد به او آرامش دهید.
3- در مقابل حاضر جوابی همراه بی احترامی کودک بی تفاوت نباشید
گاهی اوقات بچه ها به شما حرف های توهین آمیز می زنند، در این مواقع جلوی آن ها بایستید. اگر این کار را انجام ندهید، آن ها در آینده و همچنین با افراد دیگر به انجام آن ادامه خواهند داد.
اگر فرزندتان در جواب درخواست شما پاسخی ناخوشایند می دهد، سعی کنید ابتدا به او زمان بیشتری بدهید، اما اگر او با کلمات بدتر به شما پاسخ داد، در این صورت او باید عواقب کار خود را احساس کند.
4- عوامل تاثیر گذار بر این رفتار کودک را بیابید
اگر فرزندتان عادت به این کار ندارد و به ندرت این کار را انجام می دهد باید به دنبال دلایل آن باشید. این امکان وجود دارد که او توسط شما یا یکی از همسالانش صدمه و آسیبی دیده باشد، یا از دوستان خود، رسانه های اجتماعی و یا اطرافیان الگو برداری کرده باشد. بنابراین با بررسی این عوامل به بهبود این رفتار در کودک خود کمک کنید.
5- عواقب حاضر جوابی را برای او توضیح دهید
مهم است که عواقب این نوع رفتار را به کودک خود گوشزد کنید. توضیح دهید که چرا نمی توانید حاضرجوابی های گستاخانه ی او را تحمل کنید و به او بگویید اگر به همین رفتارش ادامه دهد، دیگران چه واکنشی در قبال رفتار او نشان خواهند داد.


اگر فرزندتان حرفی نامحترمانه زد، از او بخواهید با احترام عذرخواهی کند. به او بگویید که عدم عذرخواهی عواقبی برای آینده او خواهد داشت. کودکان باید از اهمیت احترام به احساسات و شخصیت دیگران به خوبی آگاه باشند.
6- بهتر شدن رفتارش را تحسین کنید
فرزند خود را به خاطر دستاوردها تحسین کنید و در هنگام شکست هایش او را تشویق و حمایت کنید. تصور کنید اگر فرزندتان جواب شما را ندهد چه اتفاقی می افتد.
او نگرش مثبت تری نسبت به زندگی خواهد داشت و اطرافیان در نظرش بهتر خواهند بود. وقتی فرزندتان به موفقیتی می رسد حتما او را تشویق کنید و برایش پاداشی کوچک درنظر بگیرید، حتی در صورت عدم موفقیتش در کاری او را حمایت کرده و به او امید و اطمینان خاطر بدهید.
7- در هنگام شکست های فرزندتان او را تشویق کنید
سعی کنید در هنگام شکست های کودکتان زیاد ناامید نشوید، زیرا ممکن است او از دست شما دلخور و ناراحت شود و آن گونه که شایسته است احساس همدلی را در شما نبیند و از همه مهم تر، نا امید و سرخورده شود.
8- از یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید
اگر این رفتارهای فرزندتان ادامه پیدا کرد، بهتر است از یک متخصص و مشاور کمک بگیرید. حتما یک مشاور زبردست در این امربه شما و فرزندتان کمک خواهد کرد. یک مشاور خوب در این زمینه به فرزند شما کمک خواهد کرد تا او به عواقب این رفتارش پی ببرد و در مسیر بهبود رفتار خود قدم بردارد.
9- فرزند خود را با بچه های دیگر مقایسه نکنید
فرزند خود را با دیگران مقایسه نکنید. این کار عواقبی را دنبال دارد؛ عزت نفس و اعتماد به نفس را در فرزند خود از بین می برید، او را از درون افسرده می کنید و او به تدریج جریح و سرکش می شود.
به مرور زمان و با تکرار این رفتارتان او را جریح تر می کنید و یکی از عواقب این کار حاضر جوابی فرزندتان و حتی بی احترامی او نسبت به شما خواهد بود.
10- بهترین الگو برای فرزندتان باشید
برای از بین بردن رفتار پاسخگویانه فرزندتان، الگویی خوب برای او باشید. این بهترین راه برای کمک به او در تغییر رفتارش است. اگر فرزند شما شاهد باشد که والدینش با پدربزرگ و مادربزرگش رفتاری محترمانه و خوب دارند، او نیز همین روش را دنبال می کند.
11- خودتان را سرزنش نکنید
هیچ گاه این گونه رفتار فرزند خود را به خود نگیرید و شخصی سازی نکنید. یادتان باشد که جلوی فرزندتان خود را سرزنش نکنید چرا که این رفتار فرزند شما به این معنی نیست که شما مشکلی دارید. بنابراین به جای سرکوب و سرزنش خود راهی برای حل مشکل پیدا کنید.
 حرف آخر
هنگامی که کودکتان جواب شما را می دهد، ممکن است نشانه ای از رشد او باشد. در این مرحله، بسیار مهم است که شما والدین رفتارهای اشتباه خود را به شیوه ای درست و مودبانه تغییر دهید.
وقتی کودک این گونه رفتار می کند، شما والدین اغلب دچار نگرانی و سردرگمی می شوید اما نگران نباشید، تقریباً همه والدین در جهان آن را تجربه کرده اند و می کنند. بنابراین، با رعایت این نکات که در اختیارتان گذاشتیم، می توانید این رفتار را در فرزند خود بهبود بخشیده و البته زندگی و شخصیت او را به بهترین شکل بسازید.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810734/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عضلات، تمرین‌های ورزشی را به خاطر می‌سپارند!

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 28 فروردین‌ماه

شدت برف و باران در گیلان؛ ارتفاعات سفیدپوش شدند

هوای آمدنت دیشبم به سر می زد

سفر رییس سازمان حفاظت محیط زیست به گیلان

ضرورت ترویج منش پهلوانی در همه بخش‌های جامعه

برپایی نمایشگاه شب علم در دانشگاه گیلان

رویداد شب علم دانشگاه گیلان برگزار شد

ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز

نوآوری جالب ژاپنی‌ها؛ خانه‌هایی که هنگام زلزله با فشار هوا از زمین جدا می‌شوند

لزوم ترویج فرهنگ پهلوانی و زورخانه‌ای در جامعه

موافقت با اجرای 25 طرح گردشگری در گیلان

کفش طلا دوباره به یک بازیکن می‌رسد!

بهترین گلر آسیا دور از سنگر در کلاس مربی‌گری!

تشدید بارش‌ها در گیلان/ بارش برف بهاری در ارتفاعات تالش آغاز شد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 28 فروردین 1404

شبیه ساز هلیوسفر!

معاون رئیس جمهور وارد گیلان شد

ورود معاون رئیس‌جمهور به گیلان

فجر و آریو متوقف شدند؛ خودروسازان به صعود امیدوار ماندند

مافیای پشت پرده انتخاب رشته‌ها برچیده می‌شود

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

تصویر روز ناسا؛ هاله مرموز در اطراف سحابی چشم گربه

فوت و فن دکوراسیون؛ 5 قاعده‌ طلایی!

شهرداری آستارا 0 – 2 بعثت کرمانشاه؛ رقص کردی در شمال

بعثت کرمانشاه بر شهرداری آستارا پیروز شد

پیروزی با ضدحمله‌های طلایی؛ بعثت کرمانشاه با 2گل آستارا را در هم کوبید

معاون رئیس‌جمهور وارد گیلان شد

جشن رسیدن به سن تکلیف دانش آموزان دختر در بندرانزلی

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

تازه منتشر شده هابل یادآور آواز قوی برای یک ستاره و دوربین‌ است!

تصویری حیرت انگیز از یک جریانِ پلاسما در سطح خورشید

تداومِ همبستگی با ملت مظلوم و مقاومِ غزه

تخریب راه چند روستای سیروان با بالا آمدن آب سد سیمره

پیام مظلومیت مردم غزه به گوش جهانیان رسانده شود

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

پیگیری روندِ کُندِ اجرایِ طرحِ نهضتِ ملیِ مسکن در گیلان

نشست نماینده ولی فقیه در گیلان با امامان جمعه 3 شهرستان

لزوم توجه ویژه به استان‌های شمالی در تخصیص اعتبارات مدیریت پسماند

محققان؛ استفاده بیش از حد از سی‌تی اسکن می‌تواند نرخ ابتلا به سرطان را افزایش دهد

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

رفع دغدغه‌ های مردم در دستور کار قرار دارد

لیگ یک/ رقص کردی پس از 3 ماه و نیم!

سردار «حسین حسن‌پور» فرمانده انتظامی گیلان شد

لزوم توجه ویژه به استان های شمالی در تخصیص اعتبارات مدیریت پسماند

سنگر معنوی نماز جماعت در مدارس استان سمنان تقویت شود

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

نشستی برای بررسی مشکلات شهرستان رشت

چینی‌ها سیمانی ساختند که از گرما برق تولید می‌کند