نسیم گیلان

آخرين مطالب

شوهرم پولدار است ولی نم پس نمی‌دهد اقتصادی

شوهرم پولدار است ولی نم پس نمی‌دهد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خراسان /شوهری دارم که با جاهای مختلف کار می‌کند و حقوق‌ خوبی هم می‌گیرد. اما مشکل اصلی من با او، بر سر همین پول است. اصلا نمی‌گوید برنامه‌اش برای پول‌هایش چیست و آن‌ها کجاست؟ هیچ جوره نم پس نمی‌دهد. خرجی‌ام را هم درست نمی‌دهد و خسیس است. چه کنم؟
مخاطب گرامی، کنترل دخل و خرج و آینده‌نگری یک ویژگی مهم و ضروری در افراد است اما متاسفانه در بعضی، این ویژگی از حد نرمال فراتر می‌رود و فرد و اطرافیان وی را دچار مشکلات عدیده‌ای می‌کند. در ادامه چند توصیه به شما دارم.
بررسی خسیس‌بودن شوهرتان
خساست یک مشکل روان شناختی است. اما آیا واقعا همسرتان خسیس است؟ بعضی وقت‌ها، درخواست‌های مادی خانم‌ها از همسرشان، متناسب با بودجه اقتصادی آن‌ها نیست یا وسیله‌ای را که تمایل دارند بخرند، باب میل و علاقه همسرشان نیست و هنگامی که همسر از خرید آن اجتناب می‌کند، خانم فکر می‌کند همسرش خست دارد، در صورتی که شاید این گونه نباشد. اگر فکر می‌کنید همسرتان فرد خسیسی است، بررسی کنید که وی در چه موقعیت‌هایی از خرج کردن پولش خودداری می‌کند؟ در نتیجه این بررسی به دو حالت می‌رسید، یا همسرتان واقعا خسیس است یا این که خسیس نیست و علت خرج نکردن پول در آن زمان، تنگدستی یا نداشتن علاقه به آن وسیله یا حتی ناآگاهی درباره ضرورت داشتن آن است.
لطفا عصبانی نشوید!
در رفتار با همسر خسیس، نباید فراموش کرد که حل مشکل خساست همسر کار ساده‌ای نیست بنابراین فقط باید تلاش کنید تا رفتار او را تعدیل کنید. در قدم اول، لطفا عصبانی نشوید. برای این که آرامش زندگی‌تان به دلیل مسائل مادی از بین نرود، در زمان‌هایی که درباره مسائل مالی به مشکل می‌خورید، ابتدا خود را به آرامش دعوت کنید زیرا در صورت عصبانی شدن شما، همسرتان هم عصبانی می‌شود و پیامدهای بسی ناراحت کننده‌تر پیش خواهد آمد.
بازار
آسیب‌های خساست را بگویید
همسرتان را متوجه ضررهای خساست کنید و بگویید این سبک رفتار بر شما و فرزندان تان چه تاثیراتی خواهد داشت. قبل از خرید هر وسیله‌ای، با همسرتان مشورت کنید. این که نیاز شما به آن وسیله برای چیست؟ قیمتش چند است؟ و چه مزایایی می‌تواند برای شما داشته باشد زیرا اگر بدون مشورت با او به خرید بروید قطعا در ارتباطتان به مشکل بر می‌خورید. هنگامی که از همسرتان به دلیل خسیس بودن ناراحت می‌شوید، حتما این مسئله را بدون دعوا و مشاجره با او بیان کنید و بگویید با آن که دوستش دارید، از این ویژگی شخصیتی منفی او ناراحت هستید. در پایان و بعد از خرید هر چیزی از او قدردانی کنید. تشکر شما می‌تواند نوعی تشویق برای تکرار رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرتان باشد. 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810670/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشدید بارش‌ها در گیلان/ بارش برف بهاری در ارتفاعات تالش آغاز شد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 28 فروردین 1404

شبیه ساز هلیوسفر!

معاون رئیس جمهور وارد گیلان شد

ورود معاون رئیس‌جمهور به گیلان

فجر و آریو متوقف شدند؛ خودروسازان به صعود امیدوار ماندند

مافیای پشت پرده انتخاب رشته‌ها برچیده می‌شود

در اشعار قدیم پهلوانی چگونه تعریف شده است؟

تصویر روز ناسا؛ هاله مرموز در اطراف سحابی چشم گربه

فوت و فن دکوراسیون؛ 5 قاعده‌ طلایی!

شهرداری آستارا 0 – 2 بعثت کرمانشاه؛ رقص کردی در شمال

بعثت کرمانشاه بر شهرداری آستارا پیروز شد

پیروزی با ضدحمله‌های طلایی؛ بعثت کرمانشاه با 2گل آستارا را در هم کوبید

معاون رئیس‌جمهور وارد گیلان شد

جشن رسیدن به سن تکلیف دانش آموزان دختر در بندرانزلی

شاعرانه/ هر‌جا که روی زود پشیمان به درآیی

آواز خوانی چند بیت از اشعار حافظ توسط صادق شیخ زاده

تازه منتشر شده هابل یادآور آواز قوی برای یک ستاره و دوربین‌ است!

تصویری حیرت انگیز از یک جریانِ پلاسما در سطح خورشید

تداومِ همبستگی با ملت مظلوم و مقاومِ غزه

تخریب راه چند روستای سیروان با بالا آمدن آب سد سیمره

پیام مظلومیت مردم غزه به گوش جهانیان رسانده شود

شاعرانه/ غمی که در سخنت داری همان غم است که من دارم

پیگیری روندِ کُندِ اجرایِ طرحِ نهضتِ ملیِ مسکن در گیلان

نشست نماینده ولی فقیه در گیلان با امامان جمعه 3 شهرستان

لزوم توجه ویژه به استان‌های شمالی در تخصیص اعتبارات مدیریت پسماند

محققان؛ استفاده بیش از حد از سی‌تی اسکن می‌تواند نرخ ابتلا به سرطان را افزایش دهد

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

رفع دغدغه‌ های مردم در دستور کار قرار دارد

لیگ یک/ رقص کردی پس از 3 ماه و نیم!

سردار «حسین حسن‌پور» فرمانده انتظامی گیلان شد

لزوم توجه ویژه به استان های شمالی در تخصیص اعتبارات مدیریت پسماند

سنگر معنوی نماز جماعت در مدارس استان سمنان تقویت شود

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

نشستی برای بررسی مشکلات شهرستان رشت

چینی‌ها سیمانی ساختند که از گرما برق تولید می‌کند

چگونه کودکان را درباره آزارجنسی آگاه کنیم؟/ رفتار با کودک آزاردیده چطور باید باشد؟

بقعه تاریخی امیربنده کلاچای نیازمند حمایت ملی است

هواشناسی گیلان فردا | وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 28 فروردین 1404 + وضعیت دما و هشدار هواشناسی رشت

داستانک/ مشکلات زندگی

ربات کاشی‌کار

آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

حدود 25 هزار نفر ساعت بر روی اصلاح قوانین ایثارگران کار کردند

اتکا به ظرفیت‌های داخلی رمز پیشرفت و عزت ملی است

خبرنگار تسنیم گیلان برگزیده کشوری شد

لزوم برنامه ریزی دقیق دستگاه‌های متولی توزیع آب کشاورزی در شفت

کشف جسد دختر جوان در جنگل‌های عباس‌آباد/ ماجرا چیست؟

برگزاری همایش توجیهی و آموزشی همیاران مشاور گیلان در اردوگاه شهید مطهری فومن

تخصیص اعتبارات مدیریت پسماند به استان‌های شمالی نیازمند توجه ویژه است

حل مشکلات رشت نیازمند نگاه ویژه و کلی نگرانه مسئولان است