نسیم گیلان

آخرين مطالب

راه ارتباطی 150 روستای اشکورات رودسر باز شد + تصاویر گفتگو

راه ارتباطی 150 روستای اشکورات رودسر باز شد + تصاویر
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - راه ارتباطی بیش از 150 روستای اشکورات پس از طغیان رودخانه پلرود که از بامداد شنبه گذشته مسدود شده بود با اقدامات صورت گرفته، بازگشایی شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، در پی بارش شدید باران و طغیان رودخانه پلرود که بامداد شنبه گذشته رخ داد، بخشی از راه دسترسی رحیم آباد به اشکورات فرو ریخت که موجب شد تا راه ارتباطی بیش از 150 روستای مناطق اشکورات به رحیم‌آباد قطع شود که در این راستا از ساعات اولیه وقوع حادثه، نیروهای راهداری با تمام امکانات به محل اعزام شدند و عملیات بازگشایی مسیر آغاز شد.
یکی از راهداران حاضر در محل با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی برای بازگشایی مسیر گفت: با تمام توان در حال کار هستیم تا مسیر ارتباطی این 150 روستا باز شود و مردم بتوانند از این راه استفاده کنند. امیدواریم هرچه سریع‌تر مشکل حل شود و راه ارتباطی ساکنان مناطق اشکور و روستای شفیع‌آباد به حالت عادی بازگردد.
یکی از اهالی اشکورات نیز از مسئولان خواست تا پروژه اتصال راه روستای اشکورات از پشت سد پلرود به مناطق پشت اشکورات را در اولویت قرار دهند تا در آینده شاهد مشکلات مشابه نباشیم. 

نسیم گیلان

نسیم گیلان

هادی حق شناس استاندار گیلان نیز در بازدید میدانی و حضور در جلسه ستاد مدیریت بحران در رحیم‌آباد، بر تسریع در بازگشایی مسیر تأکید کرد و به فرماندار، اداره کل راهداری و آب منطقه‌ای دستور داد تا با بهره‌گیری از تجهیزات راهداری و ظرفیت پیمانکاران بخش خصوصی، اقدامات لازم را برای بازگشایی مسیر انجام دهند. 
محمدعلی ویشکائی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای راهداری و فرمانداری شهرستان رودسر، اظهار کرد: راه ارتباطی ابراهیم‌آباد که از بامداد شنبه گذشته به دلیل طغیان رودخانه مسدود شده بود، با تلاش نیروهای راهداری بازگشایی شده و تردد در این مسیر به حالت عادی بازگشته است.
وی با اشاره به وقوع رانش در دیگر نقاط گیلان گفت: همچنین در شهرستان سیاهکل نیز، پنج روستا در حوزه دیلمان که به دلیل رانش زمین دچار مشکل شده بودند، با پیگیری‌های صورت‌گرفته راه ارتباطی آن‌ها نیز باز شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به آسیب‌پذیری راه‌های جدید احداث‌شده در مناطق سیل‌زده بیان کرد: از مردم منطقه درخواست داریم هنگام عبور از مسیرهای بازگشایی‌شده، احتیاط لازم را داشته باشند، چراکه این مسیرها هنوز استحکام کافی ندارند. 
طبق اعلام مسئولان، عملیات بازگشایی مسیرهای تخریب‌شده تا عصر روز گذشته تکمیل شد و شرایط تردد به حالت عادی باز گشته است. 
مسئولان مدیریت بحران استان گیلان تأکید کردند که اولویت اصلی، رفع کامل مشکلات ارتباطی این مناطق و جلوگیری از وقوع مجدد چنین حوادثی با برنامه‌ریزی اصولی و ارتقای زیرساخت‌ها خواهد بود.

نسیم گیلان

نسیم گیلان

احمد آقایی مدیرکل بازرسی گیلان نیز طی بازدید سرزده خود از مناطق سیل زده شهرستان رودسر تاکید کرد که رسیدگی به ابعاد مختلف سیل در حوزه آب، منابع طبیعی و راه در دستور کار بازرسی کل قرار گرفته و گزارش جامع این بررسی‌ها به‌زودی تهیه و ارسال خواهد شد و هشدار داد که در صورت احراز هرگونه تعلل یا ترک فعل از سوی مدیران مربوطه، برخورد قانونی، اداری، انتظامی و قضایی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه یابی 3 اثر به مرحله کشوری جشنواره الگوهای تدریس درس تفکر و سبک زندگی

آیا امسال سال تاکسی‌های هوایی خواهد بود؟

هواشناسی گیلان 6 فروردین: افزایش نسبی دما از امروز

مصرف مرغ در گیلان به 400 تن در روز رسید

480 مسافر از برف و کولاک جاده خلخال - اسالم رها شدند

پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 7 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | آب و هوای گیلان و رشت + هواشناسی رشت

مسابقه زندگی با آیه‌ها در گیلان؛ سوال 25 و پاسخ 24

ثبت بیشترین اقامت گردشگران نوروزی در خانه‌مسافرهای گیلان

برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در 58 نقطه گیلان

جان باختن 6 نفر در گیلان بر اثر تصادفات جاده‌ای

که به جز یکی ندیدم!

ترافیک نیمه سنگین در آزاد راه قزوین – رشت

رُخ نمایی بهار در گیلان

تنها چند روز تا انفجار این ستاره باقی مانده است / چطور این رویداد را مشاهده کنیم؟

3 کاربرد متفاوت پنبه در خانه داری

پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

قدس سنگر اول عزت اسلام است؛ دعوت به حضور باشکوه

6 فوتی و 98 مصدوم در تصادفات جاده های گیلان

کاهش 45 درصدی تصادفات رانندگی در گیلان؛ پویش «نه به تصادف» نتیجه داد

اقامت 3 میلیون نفرشب مسافران نوروزی در گیلان

قیمت سکه و طلا 6 فروردین در بازار رشت، تا ساعت 11

تزریق روزانه 600 تن مرغ منجمد به بازار گیلان

اسکان نوروزی بیش از 17 هزار مسافر در مراکز رفاهی فرهنگیان استان

تولید نانوالیاف از گلوتن گندم برای رساندن داروی سرطان

سفر نوروزی به تاریخ و طبیعت گیلان در موزه میراث روستایی

لنگرود به قطب‌ گردشگری شمال ایران تبدیل خواهد شد

داستانک/ قضاوت کار ما نیست!

افزایش 5 درصدی حضور مسافران در منطقه آزاد انزلی

تغییر لحن ناسا درباره ارسال اولین زن و فرد رنگین پوست به کره ماه

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

فرمانده سپاه کربلا: قدس، سنگر اول عزت امت اسلام است

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان قزاقستان

کاهش 45 درصدی تصادفات رانندگی در گیلان، نتیجه شیرین پویش «نه به تصادف»

توزیع 250 تن انواع بذر گواهی شده بین کشاورزان گیلانی

برخورد خودروی سمند با تریلی در آستارا یک فوتی بر جا گذاشت

ترافیک در محور سراوان به امامزاده هاشم سنگین و پرحجم است

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

داستانک/سیرت زیبا

به این شعر زیبا گوش دهید

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 6 فروردین 1404

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

آیین گرامیداشت شهدای افطار خونین رشت

باران بهاری مانع از حضور مسافران نوروزی به گیلان شد

"دریاچه عروس" بهشت گمشده جنگل‌های هیرکانی گیلان

کشف 23 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در شفت

اولین دیدار مردمی رئیس کل دادگستری گیلان در سال جدید

شکار «گردباد کیهانی» در تصویر جدید «جیمز وب»

عکس نوشته/ مرداب سراوان رشت