نسیم گیلان

آخرين مطالب

برای جذب دهه نودی و نوجوانان باید متخصصین این کار دعوت بشود . گفتگو

برای جذب دهه نودی و نوجوانان باید متخصصین این کار دعوت بشود .
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - حجت الاسلام و المسلمین مهدی رزم طالع رئیس اداره تبلیغات شهرستان املش گفتگو با خبرنگار پانا در رابطه با شان و منزلت شب قدر گفت: «خداوند در قرآن با سوالی که پرسیده است بندگان خود را ترغیب می‌کند آن سوال این است که چه کسی می‌تواند شب قدر را که اینقدر دارای منزلت بالا است را درک کند و بندگان خدا توانایی پاسخ دادن به سوال خداوند را ندارند پس خداوند برای بندگانش شروع به توضیح دادن می‌کند که در قرآن کریم داریم که یک شب از شب‌های قدر به اندازه هزاران ماه ارزش دارد یعنی شما در یک شب قدر با یک سلام و با یک کار خیر خداوند برای شما هزاران ثواب و هزار کار خیر در دفتر اعماللتان می‌نویسد پس منزلت شب قدر آنقدر بالاست که خداوند برای یک شب این همه اتفاقات خوب قشنگ برای بندگانش رقم می‌زند ، و خداوند شب قدر را برای پیامبر اسلام و امتش قرار داده تا فرصتی برای توبه بندگانش باشد زیرا که خداوند شب قدر را فرصتی برای توبه پذیری قرار داده است.
» وی در رابطه با مراسمات برگزار شده در املش و استقبال جوان‌ها و نوجوان‌ها افزود: «در شهرستان املش از 120 مسجد 81 مسجد تا به الان شروع به کار کردند در اکثر مساجد هم شب‌های قدر در حال برگزاری است مخصوصاً مساجد شهر مثل مسجد شهدا ، مسجد باب الحوائج درکیازنیک و گلزار شهدا در املش در منطقه رانکو هم آسیاب سران روستاهای اطراف برنامه‌هایی برگزار می‌کنند اعم از مناجات خوانی ، قرآن خوانی ، سر گرفتن قرآن ، نماز شب احیا و دعای جوشن کبیر برگزار می‌گردد.» 
مهدی رزم طالع با اشاره به راهکارهای جذب جوانان به مسائل دینی و مذهبی افزود: «برای جلب و جذب که معنای ترغیب را برای نوجوانان و جوانان دارد در حال حاضر مسائل دینی و مذهبی خیلی فرا و زیاد هستند و در هر رشته و زمینه‌ای باید تخصص آن باشد یعنی هر کس تخصص هر کار فرهنگی را که به عهده دارد وارد کار باشد و هر چیزی در جای خود قرار داشته باشد ایده پردازهایی و نخبه‌هایی باید وجود داشته باشد و برای همین باید یک حجره‌ای باشد یک اتاق فکری تخصصی در هر شهرستان وجود داشته باشد و خوشفکران و ایده پردازان در آن حضور داشته باشند و برای هر موضوعی که نیاز به نوجوان دارند از این‌ها دعوت کنیم برای ایده پردازی ، نوجوانان و جوانان چون شور و حال و اشتیاق بازیگوشی و هیجان را دارند ما باید با اتفاقات هیجان انگیز وارد کار فرهنگی شویم این یک مقدمه‌ای باشد برای اتفاقات بهتر بعدی و ما باید اساس کار را به پایگاه مقاومتی اسلامی هر شهرستان بگذاریم پایگاه‌های مقاومتی اسلامی مساجد هستند و خیلی از خانواده‌ها در خانه‌ها، کانون‌ها وپایگاه‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند و این اشتباه است نوجوانان و جوانان و حتی بزرگسالان از مساجد فاصله می‌گیرند و همین موضوع باعث شده که خیلی از خانواده‌ها از مساجد جدا شده و نوجوانان خود را وارد کار فرهنگی نکنند؛ پس ما باید برای جذب جوان و نوجوان مخصوصا نسل دهه نودی در ابتدا متخصصین این کار را دعوت کرد تا تجربه نگاری صورت بگیردو بعد برای هر رشته ای در مسیر کار فرهنگی باید هیجان مخصوص به این کار طراحی بشود و ابزارش موجود، تا میل و رغبت این نسل در این مسیر بیشتر شود. » 
او در پایان گفت: «مهمترین مسئله رغبت و میل این نسل سپردن کارهای کوچک و بزرگ‌ به ایشان است تا خودشان رادر این مسیر شریک بدانند.» 
دانش‌آموز خبرنگار: هستی اشکانی

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه یابی 3 اثر به مرحله کشوری جشنواره الگوهای تدریس درس تفکر و سبک زندگی

آیا امسال سال تاکسی‌های هوایی خواهد بود؟

هواشناسی گیلان 6 فروردین: افزایش نسبی دما از امروز

مصرف مرغ در گیلان به 400 تن در روز رسید

480 مسافر از برف و کولاک جاده خلخال - اسالم رها شدند

پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 7 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | آب و هوای گیلان و رشت + هواشناسی رشت

مسابقه زندگی با آیه‌ها در گیلان؛ سوال 25 و پاسخ 24

ثبت بیشترین اقامت گردشگران نوروزی در خانه‌مسافرهای گیلان

برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در 58 نقطه گیلان

جان باختن 6 نفر در گیلان بر اثر تصادفات جاده‌ای

که به جز یکی ندیدم!

ترافیک نیمه سنگین در آزاد راه قزوین – رشت

رُخ نمایی بهار در گیلان

تنها چند روز تا انفجار این ستاره باقی مانده است / چطور این رویداد را مشاهده کنیم؟

3 کاربرد متفاوت پنبه در خانه داری

پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا پنجشنبه 7 فروردین 1404

قدس سنگر اول عزت اسلام است؛ دعوت به حضور باشکوه

6 فوتی و 98 مصدوم در تصادفات جاده های گیلان

کاهش 45 درصدی تصادفات رانندگی در گیلان؛ پویش «نه به تصادف» نتیجه داد

اقامت 3 میلیون نفرشب مسافران نوروزی در گیلان

قیمت سکه و طلا 6 فروردین در بازار رشت، تا ساعت 11

تزریق روزانه 600 تن مرغ منجمد به بازار گیلان

اسکان نوروزی بیش از 17 هزار مسافر در مراکز رفاهی فرهنگیان استان

تولید نانوالیاف از گلوتن گندم برای رساندن داروی سرطان

سفر نوروزی به تاریخ و طبیعت گیلان در موزه میراث روستایی

لنگرود به قطب‌ گردشگری شمال ایران تبدیل خواهد شد

داستانک/ قضاوت کار ما نیست!

افزایش 5 درصدی حضور مسافران در منطقه آزاد انزلی

تغییر لحن ناسا درباره ارسال اولین زن و فرد رنگین پوست به کره ماه

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

فرمانده سپاه کربلا: قدس، سنگر اول عزت امت اسلام است

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان قزاقستان

کاهش 45 درصدی تصادفات رانندگی در گیلان، نتیجه شیرین پویش «نه به تصادف»

توزیع 250 تن انواع بذر گواهی شده بین کشاورزان گیلانی

برخورد خودروی سمند با تریلی در آستارا یک فوتی بر جا گذاشت

ترافیک در محور سراوان به امامزاده هاشم سنگین و پرحجم است

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

داستانک/سیرت زیبا

به این شعر زیبا گوش دهید

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 6 فروردین 1404

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

آیین گرامیداشت شهدای افطار خونین رشت

باران بهاری مانع از حضور مسافران نوروزی به گیلان شد

"دریاچه عروس" بهشت گمشده جنگل‌های هیرکانی گیلان

کشف 23 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در شفت

اولین دیدار مردمی رئیس کل دادگستری گیلان در سال جدید

شکار «گردباد کیهانی» در تصویر جدید «جیمز وب»

عکس نوشته/ مرداب سراوان رشت