حلوای ضیابری، سوغات نوروزی گیلان + تصاویر
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - - حلوای ضیابری، شیرینی مخصوص صومعهسرا که پخت آن قدمتی 500 ساله دارد در میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده است همواره در منطقه ضیابر این شهرستان تولید میشود.
این حلوای سنتی از شیرینیهای بادوام در برابر هوای آزاد به حساب میآید و بیشتر در مراسم جشن و شادی و دید و بازدیدهای عید نوروز مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
آرد برنج، روغن، کره، شکر، دوشاب یا عسل، مغز گردو، زنجبیل، هل و سبزیجات معطری، چون گل بنفشه، گل رُز محمدی، شوید و پونه از مواد تشکیل دهنده حلوای ضیابری است.
نحوه پخت حلوای ضیابری در سال 1399 در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است.




ضیابر از توابع شهرستان صومعه سرا در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان است.




عکاس: عباس عاشوری
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲:۴۶
-
۱۴ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808757/