نسیم گیلان

آخرين مطالب

مدارس ربات‌ها در چین؛ آینده‌ای که از راه رسید! اقتصادی

مدارس ربات‌ها در چین؛ آینده‌ای که از راه رسید!
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خبرآنلاین / چین به عنوان یکی از پیشگامان فناوری در جهان، گام بزرگی در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی برداشته است. اخیرا اولین مرکز آموزش ربات‌های انسان‌نما در شانگهای راه‌اندازی شده است. این مرکز که با نام «زمین آموزش ربات انسان‌نمای کیلین» شناخته می‌شود، نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر چین در توسعه ربات‌ها و تعهد این کشور برای تبدیل شدن به یک رهبر جهانی در این حوزه است.
مرکزی پیشرفته آموزش ربات‌ های چینی

نسیم گیلان


این مرکز آموزشی وسیع، قادر است همزمان بیش از 100 ربات انسان نما را آموزش دهد. این مجموعه مجهز به بیش از یک دوجین سناریوی آموزشی تخصصی است که شامل جوشکاری، تولید و تست خودرو می‌شود.
ربات‌های این مرکز توانسته‌اند در انجام وظایف مختلف موفقیت‌هایی با نرخ بیش از 90٪ کسب کنند. از سازمان‌دهی میزها و مرتب‌سازی وسایل گرفته تا کار با تجهیزات پیچیده، این ربات‌ها پتانسیل بالایی برای استفاده در صنایع مختلف را نشان داده‌اند.
این مرکز آموزشی بخشی از استراتژی بزرگ چین برای مقابله با چالش‌های فناوری جهانی و همچنین مشکلات ناشی از افزایش جمعیت سالمندان است. چین قصد دارد تا سال 2027 حدود 1000 ربات همه‌کاره را به‌طور همزمان آموزش دهد و با همکاری تولیدکنندگان محلی بیش از 10 میلیون داده فیزیکی با کیفیت بالا جمع‌آوری کند.

نسیم گیلان


چین در حال توسعه نسخه 2.0 ربات انسان‌نمای خود با نام Deep Snake است. این ربات چینی مجهز به فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند محرک‌های خطی مفاصل خواهد بود که به آن امکان حرکت‌های نرم‌تر و دقیق‌تر را می‌دهد. این پیشرفت‌ها باعث می‌شود ربات‌ها بتوانند وظایف متنوع‌تری را با دقت و کارایی بالاتری انجام دهند.
بازار داغ ربات های انسان نما در چین
بازار ربات‌های انسان‌نمای چین در حال رشد انفجاری است. در سال 2024 ارزش این بازار به 379 میلیون دلار رسید و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030 به 11.8 میلیارد دلار برسد. این رشد نشان‌دهنده پتانسیل بالای این صنعت است.

نسیم گیلان


علاوه بر کاربردهای صنعتی، چین برنامه‌هایی برای برگزاری اولین بازی‌های ورزشی ربات‌های انسان‌نما و همچنین ساخت ربات‌هایی مانند «تیان‌گونگ» دارد که قادر به دویدن در ماراتن هستند.
راه‌اندازی مرکز آموزش ربات‌های انسان‌نمای کیلین در شانگهای، گامی استراتژیک برای تقویت توانایی‌های صنعتی چین و مقابله با چالش‌های اجتماعی این کشور است. با ادامه پیشرفت‌های فناوری جهان شاهد تحولات بزرگی در تعامل انسان و ماشین خواهد بود.
آیا ربات‌های انسان‌نما راه‌حلی برای چالش‌های نیروی کار آینده هستند یا آغازگر تحولی تکنولوژیک که در آن انسان‌ها جایگزین می‌شوند؟ نظر شما چیست؟
با توجه به سرعت پیشرفت‌های فناوری، به نظر می‌رسد ربات‌ های چینی به‌زودی نه تنها در صنعت بلکه در آموزش و دیگر جنبه‌های زندگی روزمره نیز نقش پررنگی ایفا خواهند کرد. چین با این اقدامات، خود را به عنوان یکی از پیشروان این تحول بزرگ معرفی کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/805596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

«همبرگر» از کجا آمده است؟

سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری برای حفاری سیارک‌ها

تولید زخم‌پوش زیستی برای بیماران دیابتی توسط رویان

مناسبت روز/ جمعه، 3 اسفندماه

اینفوگرافی/ آمارهایی درباره زبان مادری به بهانه روز جهانی زبان مادر

«مهاجر هندیجان» راهی بازار نشر شد

انتشار تفسیر عرفانی داستان حضرت موسی (ع)

فرودگرِ جالب blue ghost

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

شاعری که زیر بار پیشنهاد حکومت نرفت!

زمین از نگاه ایستگاه فضایی در شب

نیم نگاه نانولوله‌های کربنی به صنعت باتری‌؛ جایگاه باتری لیتیم یون متزلزل می‌شود

کشت 10 میلیون درخت تا رفع تداخل حدود 8 هزار هکتار اراضی ملی در گیلان

شاعرانه/ برکن دل از کسی که دلش مایل تو نیست

شعری زیبا از فروغ

تلسکوپ فضایی اقلیدس را ببینید

ویدیویی واقعی از فرود کاوشگر perseverance بر سطح سیاره ی بهرام

شاعرانه/ تو را که در غم هجران نبوده‌ای چه خبر

میزان اثرگذاری انسان در جهان

تمرین فضانوردان ناسا برای بازگشت به ماه

نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب به کهکشان کلاه مکزیکی

بالاخره آدم‌های سمی یا رفتارهای سمی؟

غبارروبی گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) به مناسبت سالروز تأسیس بیمه دی

اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات فوتسال دسته یک جانبازان سالم‌تن کشور برگزار شد

دانی که به دیدار تو چونم تشنه؟

سخنان جالب دکتر قمشه ای

نحوه کار کردن منظومه شمسی

هوش مصنوعی «گروک 3» رایگان شد

هشدار قرمز هواشناسی برای گیلان؛ بارش‌های گسترده در راه است

گر همچو من افتاده این دام شوی!

بیت جالب حافظ

ویدئوی «شبح آبی» از سطح ماه

کشف بیش از 70 هزار مواد محترقه غیرمجاز در گیلان

خواندن قسمتی از کتاب مناجات توسط خانم شریفی مقدم

نانوذرات به کمک کاهش آسیب‌های ناشی از چاقی می‌آید

چگونه از آنچه هستیم راضی باشیم؟

90هزار مازندرانی ایثارگر تحت پوشش بیمه دی هستند

مرحله دوم پیامک واگذاری خودرو به جانبازان ارسال شد

خانه ادبیات مرودشت افتتاح شد

این شعرخوانی زیبا را ببینید

افشاگری پدر ایلان ماسک: او دروغ می‌گوید، می‌خواهد جلب توجه کند

جلوگیری از خاراندن اگزمای پوستی در خواب با یک حسگر جدید

ارتش ستاره‌ها در آغوش یک کهکشان غول‌پیکر

احتمال صدور هشدار سطح قرمز هواشناسی در گیلان

کتابی که تفاوت جسمی را نشان می‌دهد

عشق واقعی از دید دکتر شکوری

ستاد مدیریت بحران رودسر به حالت آماده‌باش درآمدند

240 تن میوه شب عید در گیلان ذخیره‌سازی شد

نفوذ سامانه بارشی جدید به گیلان؛ احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات