هزینههای تولید نماهنگ با کمک خیرین تامین میشود
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - به گزارش دفاعپرس از رشت، «فاطمه حسینخانی» سرپرست گروه سرود ضحی لاهیجان درباره فعالین این گروه اظهار داشت: گروه سرود ضحی لاهیجان بهاتفاق همسرم سید ایمان عباسی شاعر و آهنگساز این گروه از سال 1401 با هدف نشر فرهنگ انقلاب اسلامی شروع به کار کرد.
وی با بیان اینکه این گروه در قالب هنر با 72 نفر آغاز بکار کرد، گفت: طی این دوره 14 اثر با عناوین مختلف تولید و بهصورت گسترده منتشر شد و تولیداتی هم به کشورهای اسلامی نیز رسید و در آنجا باز تولید و بازخوانی شد.
حسینخانی، «آه غزه» را یکی از مهمترین سرودههای تولید شده در گروه ضحی لاهیجان برشمرد و بیان کرد: سرود آه غزه محرم امسال در حسینیه معلی بهصورت زنده در 10 کشور دنیا پخش شد و پیامهای مختلف و متعددی از مردم به ما رسید.
وی ادامه داد: اولین اثر تولیدی گروه ضحی لاهیجان برای نخستین بار در کربلا و بینالحرمین اجرا، ضبط و به نماهنگ زائر اربعین تبدیل شد، افرود: پویش دانشآموزی از سرود فرزندان وطن و پیام خانم زینب سلیمانی برای سرود عمو قاسم، تولید بهموقع سید ابراهیم، حزن تأثیرگذار سرود «بمون زهرا» و جلوههای نمایشی سرود «بهترین بابا» و. شیرینی کار را افزون کرد تا اینکه دو اثر پیشرو «طیرا ابابیل و همعهدی» توسط این گروه تولید شد.
سرپرست گروه سرود ضحی لاهیجان با اشاره به حضور گروه سرود طیرا ابابیل در حسینیه معلی بیان کرد: با دعوت عوامل حسینیه معلی و به پیشنهاد عوامل اجرایی گروه ضحی تصمیم گرفتیم که از سراسر گیلان علاقهمندان به اجرای سرود را با خود در برنامه معلی همراه کنیم.
حسینخانی از حضور 600 نوجوان گیلانی در گروه سرود طیرا ابابیل در حسینیه معلی بیان کرد: همراهی خانوادهها و علاقه بچهها سبب شد تاکنون قریب به 1000 نفر در این گروهها شرکت کنند و سرود بخوانند.
وی با ابراز گلایه از عدم همکاری برخی مسئولین افزود: هزینههای سنگین تولید نماهنگ معمولاً از طرف خانوادهها و خیرین تأمین میشود و متأسفانه نهادها و ادارات شهرستان همکاری لازم را ندارند.
«سلام فرمانده» منجر به رویش گروههای سرود در گیلان شد
«حمیدرضا طاهری» مسئول گروه سرود «تبار میرزا» شهرستان انزلی نیز با بیان اینکه آثار این گروه «تقلیدی» نیست، گفت: «سلام فرمانده» منجر به رویش گروههای سرود در گیلان شد؛ گروه سرود تبار میرزا بعد از انتشار سرود سلام فرمانده بلافاصله تشکیل شد و تاکنون آثار خوبی تولید کرده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت و شکلگیری گروه سرود طیرا ابابیل با حضور 500 دانشآموز از 5 نقطه گیلان آغاز شد، گفت: سرود «سلام فرمانده» منجر به رغبت و انگیزه نوجوانان و جوانان برای فعالیتهای فرهنگی و سرود شد.
به گفته طاهری، اولین کار گروه سرود «تبار میرزا» انزلی با حضور 150 نفر آغاز شد و هماکنون 300 نوجوان در گروههای سرود و کارهای فرهنگی شرکت دارند.
وی با بیان اینکه سرود یکی از فعالیتهای گروه «تبار میرزا» انزلی است، افزود: رویکرد فعالیتهای گروه «تبار میرزا» انزلی، فرهنگی است.
مسئول گروه سرود «تبار میرزا» انزلی به تاکید بر لزوم توجه به ایدهپردازی در کار فرهنگی و سرود اضافه کرد: آثار گروه «تبار میرزا» تقلیدی نیست و برگرفته از تراوش فکری و ذهنی اعضای گروه است.
طاهری با اشاره به شرکت نوجوانان در حسینیه معلی اضافه کرد: 5 گروه سرود فعال در استان گیلان از شهرهای انزلی، فومن، لاهیجان، رودسر و رشت به تعداد 500 نفر از نوجوانان اعم از دختر و پسر در حسینیه معلی شرکت کردند.
وی با بیان اینکه «تبار میرزا» با کمکهای مردمی اداره میشود، افزود: خیرین، مردم و خانواده اعضای گروه «تبار میرزا» به این گروه کمک میکنند.
لزوم همکاری و حمایت مسئولان از گروههای هنری و سرود
«آرش رخشنده» مسئول گروه سرود یاوران مهدی (عج) فومن نیز با اشاره به حضور این گروه سرود در اجرای سرود «طیرا ابابیل» در حسینیه معلی اظهار کرد: فعالیت گروه سرود یاوران مهدی فومن حدود 3 ماه است که شروع شده و تاکنون اعضای گروه از 40 نفر به 100 نفر رسیده است.
وی از آمادهسازی چندین سرود ویژه دهه فجر و ماه رمضان خبر داد و بیان کرد: ایجاد گروه سرود «طیرا ابابیل» برای شرکت در حسینیه معلی یک فرصت برای فعالین حوزه است.
رخشنده با اشاره به پیوستن به گروه سرود ویژه حسینه معلی اضافه کرد: گیلان ظرفیتهای هنری و سرود خوبی دارد که طیرا ابابیل نمونه بارز استعدادهای هنری است.
وی با اشاره به ذوق و استعداد گروههای سرود گیلان افزود: علاقهمندی دانشآموزان به مشارکت در گروههای سرود بسیار اهمیت دارد.
مسئول گروه سرود یاوران مهدی فومن با اشاره به آمادگی دانشآموزان و همکاری مدارس و آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموزان و خانوادهها همه نهایت همکاری و تعامل را دارند و تنها کسانی که حمایت شانه خالی میکنند، مسئولان شهری هستند.
رخشنده با اشاره به هزینههای گروه سرود اضافه کرد: در ابتدای کار مبلغی از افراد اخذ نمیشد، اما رفته رفته با رسمیتر شدن کار و برای ساخت آهنگ، تهیه شعر و هزینه ایاب و ذهاب، به ناچار از هر دانشآموز، 100 هزار تومان شهریه دریافت میکنیم.
وی با انتقاد از عدم همکاری و حمایت برخی مسئولان از گروههای هنری و سرود افزود: شرکت در برنامههای بزرگ مثل حسینیه معلی همکاری مسئولین را میطلبد که همکاری نمیکنند و این مسئله نگرانکننده است.
مسئول گروه سرود یاوران مهدی فومن با بیان اینکه برای شرکت در حسینیه معلی از هر خانواده مبلغ 500 هزار تومان دریافت شد، گفت: 100 میلیون تومان برای ایاب و ذهاب دانشآموزان جهت تهیه اتوبوسها پرداخت کردیم و مابقی هزینهها را از ظرفیت حمایتی واحدهای صنعتی و تولیدی استفاده کردیم.
منبع خبر: نهضت شهر
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/801812/