نسیم گیلان

آخرين مطالب

ماجرای خانواده ای در رشت که 29 ماه در خانه خودشان گروگان بودند گفتگو

ماجرای خانواده ای در رشت که 29 ماه در خانه خودشان گروگان بودند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سه سال پیش، در پانزدهم دی ماه 1400، یک تیم حرفه‌ای از گروگان‌گیران با پیشینه روابط خانوادگی در محله یخسازی رشت، یک خانواده 9 نفره را به گروگان گرفتند. این گروه با استفاده از شگردهای پیچیده و فریبکارانه، اعضای خانواده را اسیر کرده و به مدت نزدیک به 3 سال آنها را در منزل شخصی‌شان در منطقه منظریه زندانی کردند.
این گروگان‌گیری که با اقدامات مافیایی همراه بود، باعث ترس و نگرانی شدید در منطقه شد.
ربایندگان با مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی شده، توانستند طی 29 ماه اعضای خانواده را با استفاده از داروهای روان‌ گردان، خواب‌ آور و شکنجه‌ های غیرانسانی از مسیر طبیعی زندگی منحرف کنند. این تیم با طراحی از پیش تعیین‌شده و هماهنگی‌های سازماندهی‌شده، علاوه بر حبس و آزارهای جسمی و روانی، به طور سیستماتیک اقدام به انتقال قانونی اموال منقول و غیرمنقول خانواده کردند. به گونه‌ای که هیچ شکی در روند انتقال این اموال به نهادهای قانونی باقی نماند و انتقالات به‌ظاهر قانونی و بدون هیچ‌گونه تردید صورت گرفت.
گفتگو با مرد خانواده که از دشمنی یک آشنا گفت روایت آقای علم‌خواه، سرپرست خانواده: زن سرکرده‌ی گروگانگیران آشنا بود. مادر همسرم سالها در همین خانه‌ای که ساکن هستیم مراسم مذهبی در اعیاد و سوگواری‌ها برگزار می‌کرد. این زن هم حدود 13 سال همراه مادرش در این مراسم حاضر می‌شد، البته دختر کمتر و مادرش بیشتر رفت و آمد داشت.
اما اواخر دی‌ماه سال 1400 این زن گروگانگیر با ارسال پیغامی به همسرم، او را به منزلی دعوت کرد. همسرم هم بر اساس آشنایی قبلی، اعتماد کردند و روز پانزدهم بهمن سال 1400 راهی منزل مذکور در محله‌ی یخسازی رشت، کوچه‌ی حقدانی شد. زن گروگانگیر به همسرم گفته بود؛ که خانه‌ی مذکور منزل یکی از همکاران من است که البته نبود و بعدا متوجه شدیم آنجا را اجاره کرده بودند. با این اوصاف همسرم همراه مادرش، راهی نشانی مذکور شدند. نیم ساعت بعد، همسرم پیام داد که مادرم خوابیده و من هم حال مساعدی ندارم.
نگران شدم و رفتم دنبال‌شان. زمانی که وارد آن خانه شدم، همسرم را در حالت نیمه‌هوشیار دیدم که به دیوار تکیه داده؛ به سراغ مادر همسرم رفتم و هر چه ایشان را تکان دادم، بیدارنشد. زنگ زدم به اورژانس115 اما قبل از رسیدن اورژانس، دو گروگانگیر دیگر که مرد بودند وارد شدند و با قمه به سوی من حمله کردند. من در همان شرایط حمله و دعوا و درگیری متوجه شدم اورژانس رسیده اما زن گروگانگیر و همدستشان از پنجره‌ی ساختمان، اورژانس را دست به‌سر کردند وگفتند که مشکل حل شده است.

نسیم گیلان

آنها گفتند؛ 150 میلیون تومان از کارتتان برداشت کردیم و به عده‌ای دادیم که اگر شما را ول کردیم و کاری علیه ما انجام دادید آنها بیایند و شما را بکشند. گفتیم هیچ‌کاری نمی‌کنیم. شما فقط آزادمان کنید و به بچه ها آسیب نزنید، ما هیچ اقدامی علیه شما انجام نمی‌دهیم.
زن گروگانگیر، تمام مدت با خواهر همسرم پیامک رد و بدل می‌کرد و به او می‌گفت: بچه ها مبتلا به کرونا شدند و من مشغول پرستاری از آنها هستم. خواهر همسرم هم با تصور اینکه آن خانم گروگانگیر آشناست و به سبب اطمینانی که ایجاد شده بود، حتی فکرش را نمی‌کرد که آن زن در حال فریب دادن اوست و چنین حادثه‌ای را برای ما ایجاد کرده است.
در ادامه‌ی ماجرا، زن گروگانگیر طبق نقشه‌های شوم خود، خواهر همسرم را به همان منزل فراخواند و همان بلایی را که بر سر ما آورده بودند، بر سر او آوردند و از گوشی او به برادر همسرم پیام دادند که بیا به دنبالم و این چنین برادر همسرم را هم به آن منزل کشاندند و متاسفانه همان بلا را با شدت چندین برابر بر سر او آوردند.
من یک زمانی چشم خود را باز کردم و دیدم همه‌ی ما 9 نفر در سوییت خانه‌ی خودمان هستیم. موبایل‌هایمان را گرفته بودند و به ما قرص‌های روانگردان و خواب‌آور قوی می‌دادند، به طوری که حال همسرم رو به وخامت رفته و حتی طوری شده بود که به زور بیدارش می‌کردند و چند قطره آب در گلویش می‌ریختند و همسرم مجددا بیهوش می‌شد.
مثلا هر 20روز یکبار می‌گذاشتند نیم ساعت استحمام کنیم. پنجره‌های خانه را با پتو پوشانده بودند و فضای خانه کاملا بسته بود. هیچ هوایی وارد خانه نمی‌شد و روز و شب را هم نمی‌دیدیم و در سرویس بهداشتی از پشت هواکش که مقداری دید داشت، متوجه روز و شب می‌شدیم. آنها مدتی بعد اقدام به نصب دوربین مدار بسته کردند که ما را رصد کنند تا اگر کوچکترین حرکتی داشته باشیم از طریق آن دوربین بازنگری کنند و بعدا ما را کتک بزنند و به اشکال مختلف تهدید روحی و روانی کنند.

نسیم گیلان

آنها غذای خودشان را از بیرون تهیه می‌کردند و طبق مدارک و پیامک‌هایی که رد و بدل کردند و موجود است، غذا را از جاهایی مانند رستوران محرم یا شکم الملوک می‌گرفتند و برای ما از نانوایی لواشی محل بدون اینکه کارت بکشند با پول نقد 300تا 400 نان لواش می‌خریدند. خوردن نان اجباری بود و هر کس نمی‌خورد یا بهانه‌ای می‌گرفت سفره را جمع می‌کردند و یا آن فرد را تنبیه می‌کردند.
آنها سابقه‌دار بودند و هیچ ترسی از کسی نداشتند. آنها با تهدید و ضرب و شتم و اجبار از همه‌ی ما وکالت گرفته بودند. قسمت اعظم اموال به اسم همسرم بود و بخشی متعلق به پدر همسرم و قسمتی هم به برادر همسرم تعلق داشت. گروگانگیرها برای گرفتن وکالت دست و پای همه را بستند و …
روایت پدربزرگ خانواده

نسیم گیلان

پس از آزادی ما از تمام همسایه‌ها و مغازه‌دارن محل پرس ‌و جو کردند و به آنها گفتند که چطور ممکن است کسی به آن گروگانگیرها شک نکرده باشد، آن هم وقتی که در این خانه به طور مشکوک رفت و آمد می‌کردند؟ چرا اهالی محل اطلاع ‌رسانی نکردند؟ واقعا جای تاسف دارد و البته چرا نهادهای شهروندی تا کنون برای دلداری ودلجویی ما نیامدند؟ مگر ما حقوق شهروندی نداریم که این قدر باید در شهر خودمان غریب باشیم؟
کاربران چه گفتند؟ سیامک: از این ماجرا میشه یه سریال جنایی 5 فصله ساخت.
روژین اما به این ماجرا شک دارد: یک جای کار میلنگه! یعنی اینا اینهمه مدت یکی رو نداشتن سراغشون رو بگیره؟ یه چیزی نمی‌خونه.
دانیال هم پرسشی را مطرح کرده: یعنی چی تمام اموال؟ انتقال سند که بدون حضور در دفترخونه ممکن نیست. بانک هم همین طور.
و ویدا: هنوز منتظرم یکی بیاد این خبر رو تکذیب کنه واقعاً نمی‌تونم هضمش کنم.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/797822/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جاروبرقی رباتیک جدیدی که یک بازو برای جمع‌آوری وسایل دارد

برای موفقیت همه‌چیز حساب می‌شه

شعر انتخابی هاجر جعفرزاده در مرحله اول رقابت شاعران فصل سوم

میزان پرش در سیارات مختلف

جولان 3 ویروس در کشور

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

فناوری چینی‌ها برای ترجمه لحظه‌ای افکار

بازدید معاونین بنیاد حفظ آثار از غرفه فضای مجازی استان گیلان

بازدید معاونین بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس از غرفه فضای مجازی استان گیلان

کشف انبار لوازم خانگی قاچاق 140 میلیارد ریالی در رشت

مدارس گیلان سه‌شنبه 18 دی 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس رشت فردا 18 دی 1403

رازهای عجیب پرونده گروگان گیری خانواده در رشت | ابهامات پرنده گروگانگیری خانواده در رشت

وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های اصلی امروز 17 دی‌ماه

کشف انبار 140 میلیارد ریالی لوازم خانگی قاچاق در رشت

عامل برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان رودسری دستگیر شد

1350 متر مربع از اراضی ملی خمام رفع تصرف شد

داستانک/ تو مادر خوبی شدی...

شعر انتخابی مسیح‌الله سیامک در مرحله دوم رقابت شاعران فصل سوم

انتصاب هیئت علمی جایزه کتاب سال

ابرسیاه‌چاله‌ای به آتش کشیده شده

با این فِر هوشمند پیتزای دلخواه خود را بپزید

ساخت نخستین دستگاه اختصاصی تعیین اصالت زعفران در کشور

راهکار پژوهشگران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برای ناترازی انرژی

ادغام پاوربانک بی‌سیم و نگه‌دارنده موبایل در یک دستگاه!

رابط مغز و تراشه افکار را به گفتار رمزگشایی کرد

ابرهوش‌ مصنوعی در سال 2025 پا به بازار کار می‌گذارد

بزاق دهان فرسودگی شغلی فرد را نشان می دهد

تضمین انقلاب اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میسر است / در دهه فجر باید به دنبال تبیین و گفتمان باشیم

جزئیات جدید از گروگانگیری یک خانواده در رشت

تلف توله خرس قهوه‌ای در منطقه "شش رودبار" سوادکوه

لزوم دریافت عوارض از گاری کبابی ها

عامل ارسال پیامک جعلی معیشتی در کلاچای دستگیر شد

جزئیات جدید و تکان دهنده از گروگانگیری خانواده ی رشتی

ماجرای عجیب گروگان‌گیری رشت/چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟

بازرس کل گیلان: کوچک‌ترین نماد یک جامعه خانواده است

قاچاقچی تجهیزات پزشکی در رشت محکوم شد

گروگان‌گیری وحشتناک 29 ماه یک خانواده رشتی توسط 2 برادر!

دیدگاه کشف حجاب رضاخانی در کشور دنبال می‌شود

هشدار زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی و سرد در گیلان

جزئیات جدید از گروگانگیری رشت/ چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟

پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا سه شنبه 18 دی 1403

گاز بیش از 18 هزار باغ ویلا در گیلان قطع شد

ابهامات عجیب گروگانگیری 29 ماهه در رشت؛ چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟ چرا…!؟

«پیچک باغ کاغذی»؛ تهدید روزنامه‌نگاری در پی دست‌نوشته ابوعلی‌سینا

انتشار «اشعار ایرج زبردست»

حلیمه و مورچه از کتاب داریوش غریب زاده به روایت احسان عبدی پور

چرا «مگس» حشرۀ محبوب دانشمندان است؟

انقلاب در ترمیم استخوان‌ با تزریق هیدروژل

تولید ربات جان‌سخت برای عبور از گل و باتلاق

چهارمین جشنواره «افتخار من»