برداشت بیش از 230 هزار تن انواع مرکبات در گیلان
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - صالح محمدی گفت: سطح زیرکشت مرکبات استان افزون بر 11 هزار و 310 هکتار است که پیش بینی می شود امسال از سطح باغات بیش از 230 هزار تن محصول تولید شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون برداشت نارنگی و نارنج آغاز شده است، افزود : سطح زیرکشت میوه نارنگی در گیلان 665 هکتار است که طبق برآوردها بیش از هفت هزار و 850 تن محصول به ارزش اقتصادی هزار و 570 میلیارد ریال از آنها برداشت می شود.
وی وسعت باغات نارنج استان را نیز 625 هکتار عنوان کرد و گفت: برآورد می شود هفت هزار و 100 تن محصول به ارزش اقتصادی 568 میلیارد ریال از این باغات برداشت شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: محصول پرتقال که بیشترین آن از نوع بومی (محلی)، خونی و تامسون است، 90 درصد مرکبات تولیدی گیلان را به خود اختصاص داده است، نارنگی پنج درصد، سایر مرکبات اعم از نارنج، لیمو، گریپ فروت، دارابی و بالنگ هم پنج درصد دیگر تولیدات استان را در این بخش شامل می شود.
محمدی با اشاره به رتبه پنجم گیلان در تولید مرکبات کشور اظهار کرد: رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولیدکننده مرکبات هستند و بیش از 26 هزار و 65 خانوار بهرهبردار در این حوزه در استان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: 2 واحد فرآوری مرکبات گیلان با ظرفیت 58 هزار تن نیز در شهرستان رودسر در زمینه تولیداتی چون کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعال است.
بر اساس آخرین آمارها، گیلان دارای 314 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و 317 هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند؛ برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین محصولات کشاورزی استان به شمار میرود.
-
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵:۲۳
-
۷ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/788191/