نسیم گیلان

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: همبستگی و حضور در راهپیمایی 22 بهمن، مقدمه‌ای برای مشارکت حداکثری در انتخابات است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: همبستگی و حضور در راهپیمایی 22 بهمن، مقدمه‌ای برای مشارکت حداکثری در انتخابات است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیر کل تعاون، کار با رفاه اجتماعی کردستان در دوازدهمین جلسه شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان که با حضور مدیران عضو شورای هماهنگی، تشکلات کارگری و کارفرمایی و تعاونگران برگزار شد، گفت: همبستگی و حضور در راهپیمایی 22 بهمن، مقدمه‌ای برای مشارکت حداکثری در انتخابات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» با بیان اینکه دشمنان قسم خورده انقلاب در پی آن هستند یأس و ناامیدی را در جامعه نهادینه کرده و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در حوزه‌های مختلف نادیده بگیرند، گفت: مشارکت حداکثری در مراسمات ملی مذهبی و جهاد تبیین بهترین ابزار برای خنثی کردن این تلاش ها و توطئه های دشمنان است.
پیشکاری با بیان اینکه حضور در راهپیمایی 22 بهمن تلاش برای اقتدار کشور و تعیین سرنوشت خویش است، از مدیران عضو شورای هماهنگی، تعاونگران و تشکلات کارگری و کارفرمایی خواست با مشارکت گسترده در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، زمینه حضور حداکثری را برای حضور پر شور در انتخابات فراهم کنند.
وی با بیان این که انقلاب و نظام با تمام توان در خدمت مردم بوده و با وجود تمام چالش‌هایی که مخالفان انقلاب به وجود آورده‌اند دست از تلاش برای خدمتگزاری برنداشته است، اظهار کرد: حضور جامعه بزرگ و شریف کار و تولید در راهپیمایی 22 بهمن، میثاق دوباره تشکلات کارگری و کارفرمایی با آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و تجدید پیمان با رهبر فرزانه این انقلاب است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات پیش رو، حضور در انتخابات را واجب و بر هم زننده نقشه شوم دشمنان خواند و از تشکلات کارگری و کارفرمایی و تعاونگران استان خواست با مشارکت حداکثری و حضور فعالانه و پر شور در انتخابات، ضمن بر هم زدن نقشه و توطئه دشمنان انقلاب، زمینه حضور افراد صلاحیت دار و انقلابی که پیگیر مشکلات حوزه کارگری باشند را فراهم کنند.
پیشکاری با بیان این که توسعه در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و به ویژه اقتصادی مرهون تلاش‌ها و خودباوری فرهنگ اسلامی در میان جامعه شریف کارگران است، خاطرنشان کرد: حضور کارگران و خانواده‌های آنان در انتخابات پیش رو می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش مشکلات معیشتی و فراهم کردن بستر رفاه و آسایش در جامعه داشته باشد.
وی با بیان این که کارگران در بخشهای مختلف زیر ساختی، صنعتی و تولیدی کشور، تحریم‌های ظالمانه دشمن را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کردند، افزود: این قشر زحمتکش با شرکت گسترده خود در انتخابات پیش رو، جواب دندان شکنی به دشمنان انقلاب در پای صندوق‌های رای خواهند داد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان این که بسترهایی که دولت مردمی سیزدهم در استان فراهم کرده با مشارکت قاطبه مردم در انتخابات بیشتر و بهتر خواهد شد، گفت: انتخاب افراد صلاحیت دار و دلسوز مردم، در آینده کشور و فرزندان این آب و خاک موثر و تاثیر گذار است.
گفتنی است در این نشست نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی بر حضور حداکثری در راهپیمایی 22 بهمن و مشارکت همگانی در انتخابات، تاکید کردند.
21 بهمن 1402 09:44
کد خبر : 335,134
کلیدواژه ها: تعاون، کار با رفاه اجتماعی کردستان, راهپیمایی 22 بهمن, تشکلات کارگری و کارفرمایی, تعاونگران, انتخابات, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/741460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

خوشگلترین مدلی که می تونی زیر چادر روسریتو ببندی

شخم اولیه 47 درصد شالیزار‌های گیلان

تیمی که پایان خود را اعلام کرد

پایداری هوا و افزایش دما در گیلان/ هواشناسی 12 فروردین

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 فروردین 1404

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

صدور هشدار حریق در جنگل‌های مازندران

100 هکتار از انهار کشاورزی لنگرود لایروبی می‌شود

محدودیت ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز و روزطبیعت در محور قدیم قزوین به رشت

آخرین وضعیت ترافیکی گیلان/ ترافیک در محور رشت- قزوین سنگنین و پرحجم است

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

با این مدل روسری بستن؛ استایلی شیک داشته باشید

ازدحام شدید خودروها در محور سراوان - امامزاده هاشم

برگزاری باشکوه نماز عید فطر در فومن

حریق اراضی جنگلی تالش مهار شد

داستانک/ دلبر گلفروش من

بازهم طلا و بازهم امیر رضا معصومی جوان شایسته گیلانی

قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در جام ملت‌های آسیا

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

رونق طلایی گردشگری: گیلان شاهد پر شدن 100% ظرفیت‌های اقامتی!

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

گیلان استانی جذاب برای گردشگران خوش سلیقه

ایمان و اعتقادات دینی، ریشه اصلی تداوم موفقیت‌های پلیس

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

عکس/ نمایی دیده نشده از دروازه قدیم هرزویل منجیل در دوره پهلوی

پیش بینی هواشناسی رشت 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا گیلان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای رشت در روز 13 بدر + هواشناسی گیلان

هواشناسی گیلان 11 فروردین؛ کشاورزان احتیاط کنند

تردد کامیون در جاده قدیم قزوین-رشت تا پایان تعطیلات نوروز ممنوع شد

ماسوله همچنان در صدر بازدید از بنا‌های تاریخی گیلان

اشتباه از ما بود...

اقامه قنوت بندگی گیلانیان مومن، به شکرانه یک ماه روزه داری

تلاش برای حفظ فضیلت‌های ماه مبارک رمضان برای تمام سال

انقلابی در فناوری سلول‌های خورشیدی

«چوب شفاف» ساخته شد

ظرفیت تخت تأسیسات اقامتی گیلان تکمیل شد

پیش بینی آب و هوای رشت فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

کاش می شد آدمی...

داستانی خواندنی برای آشنایی کودکان با امام زمان(عج)

مُهر و موم 50 واحد صنفی متخلف در شهرستان رشت

‌فناوری‌نانو در درمان هایپرپیگمنتیشن؛ پیشرفت‌های علمی و چالش‌های اطلاعات نادرست

پلمب یک واحد عرضه شن و ماسه در کوچصفهان

تکرار فاجعه در گیلان؛ آتش‌سوزی در منطقه گردشگری 45 واحد را خاکستر کرد +تصاویر