نسیم گیلان

آخرين مطالب

رونمایی از برنامه جامع معاونت امور زنان و خانواده معاونت امور زنان و خانواده

رونمایی از برنامه جامع معاونت امور زنان و خانواده
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون رییس جمهور از رونمایی از برنامه جامع این معاونت در حوزه زنان و خانواده در هفته های آتی خبر داد.

معاون رییس جمهور از رونمایی از برنامه جامع این معاونت در حوزه زنان و خانواده در هفته های آتی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهور در اولین دیدار خود با اتحادیه‌های دانشجویی که عصر امروز در محل حوزه هنری برگزار شد، ضمن پاسخ به مطالبات دانشجویان پیرامون مسائل زنان و خانواده، از برنامه‌ی این معاونت خبر داد و گفت: امیدواریم در هفته‌های آینده، از برنامه جامع معاونت که از روز اول شروع به تدوین آن کردیم، رونمایی خواهیم کرد. در این برنامه که کارشناسان و گروه‌های کاری در حال تدوین آن هستند، از نظرات متخصصین توانمند این حوزه نیز استفاده شده است .
توانمندسازی زنان
خانم دکتر خزعلی در خصوص مهم‌ترین بخش‌های برنامه‌ی جامع معاونت زنان اظهار کرد: کارگروه‌های تخصصی در دو بخش توانمند سازی زنان و آسیب زدایی مشغول به فعالیت هستند .
وی پیرامون توانمندسازی زنان گفت: بخشی از توانمندسازی مرتبط با تغییر الگوها، ارتقای فرهنگ، مسئله‌ی هویت و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. بخشی از توانمندسازی نیز مرتبط با زنان بد سرپرست، سرپرست خانوار و خود سرپرست است که حاصل تجرد قطعی زنان است که متاسفانه روز به روز این امر در حال افزایش است .
وی افزود: در کارگروه مرتبط با آسیب زدایی به مسائلی همچون طلاق ،خودکشی، اعتیاد، خشونت و آسیب‌هایی که زنان با آن مواجه هستند، پرداخته می شود .
همچنین پیگیرمشاوره‌های رایگانی هستیم که پیش از ازدواج و حین ازدواج و تا پس از ازدواج نیز ارائه شود .
لایحه هفت ماده‌ای معاونت زنان پیرامون ارتقای ساختار معاونت و مشاوران امور بانوان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: ما یک لایحه هفت ماده‌ای را به دولت دادیم که الان در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است .
وی تاکید کرد: این طرح برای این است که موقعیت دستگاه‌هایی که مرتبط با معاونت هستند مثل مشاورین وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها، هم در تصمیم‌ گیری‌های استان‌ها و وزارتخانه‌ها و هم در انجام بسیاری از کارهای اجرایی که بر عهده آن‌ها است، بهبود یابد و امکان داشته باشند که به صورت جدی وارد عمل شوند .
وی افزود: یکی از مواردی که به عنوان وظیفه برای این‌ پست ها قرار داده شده این است که پیوست خانواده در همه قوانین و دستورالعمل‌هایی که در استان‌ها و وزارتخانه‌ها تصویب می‌شود ، وجود داشته باشد .
خانم دکتر خزعلی با بیان این که یکی از موارد درخواستی این طرح روز گذشته در جلسه هیئت دولت، توسط رئیس جمهور اعلام شد، تصریح کرد: ما خواسته بودیم مشاورین یا مدیرکل‌های زنان وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها با هماهنگی معاونت زنان انتخاب شوند که دیروز رئیس جمهور، دستور آن را صادر فرمودند .
معاون رئیس جمهور افزود: اگر این لایحه مصوب شود، معاونت زنان که شأن سیاست گذاری دارد می تواند یک بازوی کارآمد در حوزه اجرایی داشته باشد و طرح ها را به سرعت عملیاتی کند .

نسیم گیلان


لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/310551/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

همسرم منو با سلبریتی‌ها مقایسه می‌کنه چه‌کنم؟ ‌

رفع تصرف اراضی ملی 14 میلیارد تومانی در آستانه اشرفیه

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

اقدام قاطع با خاطیان حواشی پیش آمده در تالار مرکزی رشت

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

اطفای آتش در 12 هزار مترمربع از جنگل‌های گیلان

خروج بیش از یک میلیون و 356 هزار خودرو از گیلان؛ ترافیک روان است

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

محدودیت‌های ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز در قزوین

پایداری هوای گرم و آفتابی در گیلان

وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | آب و هوای گیلان در روز سیزده بدر + هواشناسی رشت

افزایش مصرف مرغ در گیلان؛ توزیع روزانه به 442 تن رسید

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار گیلان

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

حریق 12000 هزار متر مربع از اراضی جنگلی گیلان اطفا شد

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به بندر انزلی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

طرح سواحل در گیلان با هدف ایجاد فضایی امن فعال است

اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 12 فروردین؛ هشدار برای وزش باد خیلی شدید

هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در گیلان

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان در روز طبیعت

اجرای شخم اولیه در 47 درصد از شالیزارهای گیلان

بازگشت به کار کارگران فولاد خزر

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

خوشگلترین مدلی که می تونی زیر چادر روسریتو ببندی

شخم اولیه 47 درصد شالیزار‌های گیلان

تیمی که پایان خود را اعلام کرد

پایداری هوا و افزایش دما در گیلان/ هواشناسی 12 فروردین

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 فروردین 1404

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

صدور هشدار حریق در جنگل‌های مازندران