نسیم گیلان

آخرين مطالب

پیام معاون سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات سازمان حفاظت محیط زیست

پیام معاون سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - کیومرث کلانتری به مناسبت روز جهانی حقوق حیوانات پیامی صادر کرد. در این پیام تاکید شده است: امید است با تصویب لایحه قانونی حمایت از حیوانات و پیش بینی آموزش مستمر و فرهنگ سازی در مدارس و دانشگاه ها همچنین از طریق رسانه ها در رابطه با حیوان دوستی و حمایت از حیوانات ،در آینده نزدیک دیگر شاهد آزار و اذیت حیوانات در کشورمان نباشیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در متن پیام کیومرث کلانتری معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست آمده است: دهم دسامبر برابر با بیستم آذر ماه مصادف با روز جهانی حقوق حیوانات است.
هدف از این روز که از سال 1998 توسط فعالان و کنشگران حقوق حیوانات گرامی داشته می شود، در اولویت اول یادآوری حقوق و حمایت از حیوانات است که بعضا توسط انسانها بدست فراموشی سپرده شده است.
این روز فرصتی فراهم می آورد تا به مردم یادآوری شود که حیوانات نیز حق زیستن دارند و مستوجب رنج و آزار نیستند.
امروز در دیدگاه جهانی عظمت و فضائل یک ملت را در برخورد صحیحشان با حیوانات ارزیابی می‌کنند . موضوع حقوق و حمایت از حیوانات اعم از اهلی و وحشی از جمله موضوعاتی است که در برگیرنده طیف گسترده ای از عقاید و آرای متنوع در آحاد جامعه است و نظرات و دیدگاه های مختلف و متنوعی در خصوص این مقوله وجود دارد، لیکن همانگونه که در احادیث و روایات زیادی در دین مبین اسلام نیز به موضوع حمایت از حیوانات پرداخته شده است، آزار و اذیت حیوانات مقوله ای خلاف شرع و اصول اخلاقی است و هر گونه نادیده انگاشتن قوانین و بی توجهی به حقوق طبیعی گونه های جانوری می تواند زمینه ساز خشونت علیه حیوانات شود. 
سازمان حفاظت محیط زیست نیز به عنوان تنها متولی حیات وحش کشور و در چارچوب قوانین و مقررات موجود و بعضا فراتر از آن ، همواره حامی حیوانات بوده و به این موضوع در حد توان و در چارچوب ضوابط پایبند بوده است و سعی کرده که در رابطه با جانوران وحشی ، نواقص احتمالی قانونی مرتبط را پیگیری و مرتفع کند.
به همین منظور نیز برای اولین بار در کشور ،پیش نویس لایحه قانونی حمایت از حیوانات با پیگیری و حمایت سازمان حفاظت محیط زیست و با مشارکت متخصصین و حامیان حیوانات تهیه شده است و در حال حاضر این لایحه در کمیسیون لوایح دولت با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط از جمله سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی مستمر و نهایی شدن و متعاقبا تصویب است.
امید است که با تصویب این لایحه و ظرفیت های پیش بینی شده در آن از منظر حقوقی و کیفری و همکاری تمامی دستگاه های ذیربط و با استناد به فرهنگ غنی قریب به اتفاق جامعه در خصوص حیوان دوستی و حمایت از حیوانات و پیش بینی آموزش مستمر و فرهنگ سازی در مدارس و دانشگاه ها همچنین از طریق رسانه ها در رابطه با حیوان دوستی و حمایت از حیوانات ،در آینده نزدیک دیگر شاهد آزار و اذیت حیوانات در کشورمان نباشیم.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/225976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

حریق 12000 هزار متر مربع از اراضی جنگلی گیلان اطفا شد

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به بندر انزلی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

طرح سواحل در گیلان با هدف ایجاد فضایی امن فعال است

اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 12 فروردین؛ هشدار برای وزش باد خیلی شدید

هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در گیلان

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان در روز طبیعت

اجرای شخم اولیه در 47 درصد از شالیزارهای گیلان

بازگشت به کار کارگران فولاد خزر

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

خوشگلترین مدلی که می تونی زیر چادر روسریتو ببندی

شخم اولیه 47 درصد شالیزار‌های گیلان

تیمی که پایان خود را اعلام کرد

پایداری هوا و افزایش دما در گیلان/ هواشناسی 12 فروردین

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 فروردین 1404

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

صدور هشدار حریق در جنگل‌های مازندران

100 هکتار از انهار کشاورزی لنگرود لایروبی می‌شود

محدودیت ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز و روزطبیعت در محور قدیم قزوین به رشت

آخرین وضعیت ترافیکی گیلان/ ترافیک در محور رشت- قزوین سنگنین و پرحجم است

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

با این مدل روسری بستن؛ استایلی شیک داشته باشید

ازدحام شدید خودروها در محور سراوان - امامزاده هاشم

برگزاری باشکوه نماز عید فطر در فومن

حریق اراضی جنگلی تالش مهار شد

داستانک/ دلبر گلفروش من

بازهم طلا و بازهم امیر رضا معصومی جوان شایسته گیلانی

قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در جام ملت‌های آسیا

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

رونق طلایی گردشگری: گیلان شاهد پر شدن 100% ظرفیت‌های اقامتی!

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

گیلان استانی جذاب برای گردشگران خوش سلیقه

ایمان و اعتقادات دینی، ریشه اصلی تداوم موفقیت‌های پلیس

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

عکس/ نمایی دیده نشده از دروازه قدیم هرزویل منجیل در دوره پهلوی

پیش بینی هواشناسی رشت 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا گیلان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای رشت در روز 13 بدر + هواشناسی گیلان

هواشناسی گیلان 11 فروردین؛ کشاورزان احتیاط کنند

تردد کامیون در جاده قدیم قزوین-رشت تا پایان تعطیلات نوروز ممنوع شد